szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Witajcie Dziewczynki::-)
Mireczko to prawda, że złe sny wróżą zazwyczaj dobre rzeczy::-)
Czasem nie wszystko jest dobre, ale pełnią też formę ostrzegawczą, a czasem nie mają żadnego znaczenia, najlepiej nie przejmować się, kiedyś czytałam, że sny są projekcją tego, o czym myślimy w dzień. Pewnie coś w tym jest. Zawsze byłam sceptyczką, co do znaczenia snów, ale jest jeden, który zawsze się spełnia - jak śnią mi się zęby to wiem, że czeka mnie w niedługim czasie pogrzeb w rodzinie i to może być dalsza lub bliższa nie ma to znaczenia.
Selena – zapraszamy, szkoda, że w takich okolicznościach, ale faktycznie między nami zawiązuje się więź, znajdziesz tu mnóstwo informacji o badaniach, ale także wsparcia i zrozumienia a to jest najważniejsze:-)
Pozdrawiam :-)
Mireczko to prawda, że złe sny wróżą zazwyczaj dobre rzeczy::-)
Czasem nie wszystko jest dobre, ale pełnią też formę ostrzegawczą, a czasem nie mają żadnego znaczenia, najlepiej nie przejmować się, kiedyś czytałam, że sny są projekcją tego, o czym myślimy w dzień. Pewnie coś w tym jest. Zawsze byłam sceptyczką, co do znaczenia snów, ale jest jeden, który zawsze się spełnia - jak śnią mi się zęby to wiem, że czeka mnie w niedługim czasie pogrzeb w rodzinie i to może być dalsza lub bliższa nie ma to znaczenia.
Selena – zapraszamy, szkoda, że w takich okolicznościach, ale faktycznie między nami zawiązuje się więź, znajdziesz tu mnóstwo informacji o badaniach, ale także wsparcia i zrozumienia a to jest najważniejsze:-)
Pozdrawiam :-)

selena dobrze ze tu przyszlas...fajne babki tu sa ...kazda z nas przechodzila to samo co ty nawet po kilka razy tak wiec wiemy o co chodzi....bycie tutaj naprawde pomaga,,,nikt nie jest silny tak do konca ,,...nawet ja...hihihi....chocbysmy sie straly jak mozemy to i tak predzej czy pozniej ta zlosc bezsilnosc rozpacz i cale mnostwo pytan bez odpowiedzi wyjda z nas ....takie jest zycie...ale nikt nam nie obiecywal ze bedzie latwo....
ale...wszystko mozna pokonac....ja juz wiem ze jak bedziemy znac wyniki i lekarze nam pomoga ...to bedziemy probowac znowu...mial to byc ostatni raz ale....my naprawde chcemy tego dzieciatka...przeciez w koncu musi sie udac nie????
mam nadzieje
zdolna babka jesteś... sama łazienkę...ffiu fiuuuu
:-) chyba faktycznie tylko do rozpłodu
;-) Agula nie płakusiaj więcej.. ale wiem, wiem czasami trzeba oczyścić oczka i czasem poleci kilka łez... mnie też ostatnio dopadło..a potem niewiadomo z kąd spuchnięte ślepka..:-) tulę mocno... woczraj niestety imprezki nie było.. ale może dzisiaj??
Ale ja wiem że przeważnie złe sny mają własnie dobre znaczenie a te piękne i kolorowe zwiastują niezbyt dobre scenariusze!! Więc aby w Twoim przypadku Mirus sen się jak najbardziej spełnił jeśli chodzi o jego znaczenie w senniku!!!
takiej to dobrze ;-):-) Fajnie im więcej ludzi tym weselej a jak teściowa jest spoko..to czym się martwić..przypilnuje Wam córeczki i będziecie wszyscy szczęśliwi