• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Karola gratuluję wspaniałego dużego maluszka... piękne zdjęcia... cudownie:-)

Kinguś w końcu Kinia dała się przekonać do wyjścia... gratuluję...

Anulka dobrze że tutaj trafiłaś... to taka wspaniała grupa wsparcia... pozdrawiam

trzymam kciuki za wszystkie staraczki... czuję że rok 2010 będzie bardzo obfitował w maluszki

pozdrawiam was serdecznie

:-)Karola to super że wszystko gra powiem to :a nie mówiłam?:tak:
Kinguś Gratuluje narodzin dzidziusia o jej , ale dziś fajna atmosferka panuje narodzin i dobrych wieści.

Mam nadzieję że szybko zleci. Ja co dzień żyję w strachu a mój gin kazał mi przyjść na następną wizytę dopiero około 20 listopada. Czy to nie za długo?? Najchętniej co dzień sprawdzałabym czy z moim skarbem wszystko ok:zawstydzona/y:
Trochę długo. Ja nawet w pierwszej ciaży na początku chodziłam co dwa tygodnie a potem co miesiac. A teraz to wogóle bym chciała co dwa tygodnie. Bo w sumie chyba tylko tak dałabym rade od wizyty do wizyty. Ale wszystko zalezy od ciebie i jak się czujesz fizycznie i psychicznie

Witaj OLU:-)

reklama
mam nadzieję że szybko zleci. Ja co dzień żyję w strachu a mój gin kazał mi przyjść na następną wizytę dopiero około 20 listopada. Czy to nie za długo?? Najchętniej co dzień sprawdzałabym czy z moim skarbem wszystko ok:zawstydzona/y:
aga mi tez się tak dłuży czas , codziennie bym mogła sprawdzać serduszko maluszka ale musimy byc silne i wierzyć że wszystko jest i będzie dobrze:-):-). Nie ma innej opcji:-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry