Oj już nie długo zobaczysz. Czas tak szybko leci:-)Śliczny bobas. Ja też bym chciała już zobaczyć taką dużą swoją fasolkę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj już nie długo zobaczysz. Czas tak szybko leci:-)Śliczny bobas. Ja też bym chciała już zobaczyć taką dużą swoją fasolkę
Karola a u ciebie zaraz drugi trymestr sią zaczynaaga to tak szybko zleci że się nie obejrzysz a już będzie taka duża:-):-).

kasikz to fakt bardzo się cieszę :-):-) i teraz brzuszek będzie rósł:-):-)karola a u ciebie zaraz drugi trymestr sią zaczyna![]()
aga to tak szybko zleci że się nie obejrzysz a już będzie taka duża:-):-).

Trochę długo. Ja nawet w pierwszej ciaży na początku chodziłam co dwa tygodnie a potem co miesiac. A teraz to wogóle bym chciała co dwa tygodnie. Bo w sumie chyba tylko tak dałabym rade od wizyty do wizyty. Ale wszystko zalezy od ciebie i jak się czujesz fizycznie i psychicznieMam nadzieję że szybko zleci. Ja co dzień żyję w strachu a mój gin kazał mi przyjść na następną wizytę dopiero około 20 listopada. Czy to nie za długo?? Najchętniej co dzień sprawdzałabym czy z moim skarbem wszystko ok![]()
aga mi tez się tak dłuży czas , codziennie bym mogła sprawdzać serduszko maluszka ale musimy byc silne i wierzyć że wszystko jest i będzie dobrze:-):-). Nie ma innej opcji:-):-)mam nadzieję że szybko zleci. Ja co dzień żyję w strachu a mój gin kazał mi przyjść na następną wizytę dopiero około 20 listopada. Czy to nie za długo?? Najchętniej co dzień sprawdzałabym czy z moim skarbem wszystko ok![]()