• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć babsztyle -nie będę nadrabiała bo 30 stron to dużo i płakać mi się chce na samą myśl
My po chrzcinach -mały jest boski, niestety mama z temp. 40 stopni trafiła do szpitala i tata musi walczyć butlą i innymi obowiązkami domowymi

Dziękuje za słowa otuchy co do włosów jednak nie mogę się przyzwyczaić -ale ważne że S się podoba

KINGUŚ GRATULUJĘ!!!! A NIE MÓWIŁAM ZE URODZI SIĘ W PONIEDZIAŁEK:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Olu81 tak też sobie tłumaczę muszę wierzyć że jestem ładna

Hania3450 jeszcze tylko trochę leżenia:tak: trzymam kciuki -dobrze że czasem zaglądasz:tak:

Anetha81 to trzymam kciukasy za staranka:-D:-D:-D

Just79 co z tym @???

Agnieszka0240
jak samopoczucie?

Alutka17
wow już 10 tc -jak ten czas leci jak te dzieci rosną

Natalineczka555
proponuje odsówać doły codziennie a najlepiej raz na zawsze

GosiaLew witaj

Karola322 ja Ci dam kopniaka bo jest już 12 tc a Ty przez 12 tygodni zamiast się cieszyć i brzusio głasiać to bzdury gadasz i się martwisz. Zabraniam Ci czytać wyniki przed wizytą bo jesteś panikara i tyle -a lekarza masz dobrego i zaradzi na wszystko

Kasiamaj mały zwycięzca rośnie pogratuluj Kubusiowi ode mnie

Karolcia81 bardzo ładne życzenie

Kobietka22
masz racje w starankach najważniejsza jest przyjemność bo po starankach zaczyna człowiek o niej marzyć i wspominać

Koti81 ja dostałam furagin i to nie na bakterie w moczu a na to że przez nie latam do kibelka całą noc męczące to więc lekarz się zlitował i powiedział żebym brała aż nie przejdzie

Vjolka
fajowe śpioszki -pierwsze do sklepu???

Ilonka26 oj mkną mkną:tak:

Mamo sóweczki
jak mała sówka się czuje??? stawiam że będzie Paulinka

As mało Cię coś tutaj -ta szkoła Cię od Nas juz na dobre odciągnęła

Kasikz
witaj -jak po @ samopoczucie???

Asiu she nie ma tutaj litości -produkcja na maxa -ja też już wymiękam

Wiolka1982 opieka nad dzieckiem to dla Ciebie "tylko"? ja przez 2h truchtałam w sobotę za siostrzenicą S i miałam dość -cieszę się że to takie spokojne i cudowne dziecko

Kaśka0201 widziałam nową fryzurkę -suuuuper a korki? powiedz sobie że to tylko 7 km

Sylwia' zawsze ryczę przy tych wierszach

Aga34 wszystko jest i będzie dobrze. A jak się czujesz? wyślij teściową do sanatorium a Ty odpocznij

Pardoes gratuluje pozytywnego nastawienia, dobrych wieści i szybkiego upływu czasu do staranek

Ruda85 impreza udana i to najważniejsze

Lenka29 dlaczego Twoja opowieść mnie nie zdziwiła?? konowały nie lekarze

reklama
Dziękuję wam kochane :-):-) serce mi tak mocno biło że masakra mąż wszedł od razu ze mną i strasznie się bał ale jak maluszek zaczął fikać w brzuszku to łezka mu się zakręciła:-):-).suwaczka nie będę zmieniała na poprzednim usg też dzidzia była starsza o pare dni najważniejsze że jest wszystko dobrze:-):-). Teraz mam wizytę 10 listopada chyba że bym miała znowu plamienie to mam do niej dzwonić i będziemy wtedy co innego kombinować.

agatka jestem panikara ale jak by wszystko było dobrze i bym nie miała tych upławów to bym się nie martwiła dzisiaj byłam u ginki i widziałam naszego szkraba jak się wiercił i już mi lepiej:-):-).
kinguś super wiadomość ogromne gratulacje:-):-) i rodzinka w komplecie:-):-):-)

Kochane wróciłam wizyta trwała 40 minut bo nasz szkrab się tak wiercił że nie dało rady go pomierzyć. Więc tak nasz maluszek ma 7cm i wszystko jest dobrze serduszko bjie 158uderzeń na minutę , kości nosowe są widoczne i wszystko jest dobrze. Badanie moczu jest dobre a te upławy są dlatego że łożysko jest blisko szyjki macicy i czasem moge mieć taki brudny śluz mam za dużo nie robić i odpoczywać dopóki miną te upławy. Dzidzia z usg jest starsza o pare dni. Mężuś był razem ze mną i takiego szczęśliwego go dawno nie widziałam jak maleństwo ruszało nóżkami i rączkami to łezka mu się zakręciła w oku:-):-):-).
Kochane wstawiam zdjęcia maleństwa :-):-)
napiszcie mi jak z usg dzidzia jest o pare dni starsza to zmienić suwaczek bo nie wiem czy tak zostawić czy zmienić.

Śliczny bobas. Ja też bym chciała już zobaczyć taką dużą swoją fasolkę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry