13x13
Fanka BB :)
Cześć babsztyle -nie będę nadrabiała bo 30 stron to dużo i płakać mi się chce na samą myśl
My po chrzcinach -mały jest boski, niestety mama z temp. 40 stopni trafiła do szpitala i tata musi walczyć butlą i innymi obowiązkami domowymi
Dziękuje za słowa otuchy co do włosów jednak nie mogę się przyzwyczaić -ale ważne że S się podoba
Olu81 tak też sobie tłumaczę muszę wierzyć że jestem ładna
Hania3450 jeszcze tylko trochę leżenia
trzymam kciuki -dobrze że czasem zaglądasz
Anetha81 to trzymam kciukasy za staranka

Just79 co z tym @???
Agnieszka0240 jak samopoczucie?
Alutka17 wow już 10 tc -jak ten czas leci jak te dzieci rosną
Natalineczka555 proponuje odsówać doły codziennie a najlepiej raz na zawsze
GosiaLew witaj
Karola322 ja Ci dam kopniaka bo jest już 12 tc a Ty przez 12 tygodni zamiast się cieszyć i brzusio głasiać to bzdury gadasz i się martwisz. Zabraniam Ci czytać wyniki przed wizytą bo jesteś panikara i tyle -a lekarza masz dobrego i zaradzi na wszystko
Kasiamaj mały zwycięzca rośnie pogratuluj Kubusiowi ode mnie
Karolcia81 bardzo ładne życzenie
Kobietka22 masz racje w starankach najważniejsza jest przyjemność bo po starankach zaczyna człowiek o niej marzyć i wspominać
Koti81 ja dostałam furagin i to nie na bakterie w moczu a na to że przez nie latam do kibelka całą noc męczące to więc lekarz się zlitował i powiedział żebym brała aż nie przejdzie
Vjolka fajowe śpioszki -pierwsze do sklepu???
Ilonka26 oj mkną mkną
Mamo sóweczki jak mała sówka się czuje??? stawiam że będzie Paulinka
As mało Cię coś tutaj -ta szkoła Cię od Nas juz na dobre odciągnęła
Kasikz witaj -jak po @ samopoczucie???
Asiu she nie ma tutaj litości -produkcja na maxa -ja też już wymiękam
Wiolka1982 opieka nad dzieckiem to dla Ciebie "tylko"? ja przez 2h truchtałam w sobotę za siostrzenicą S i miałam dość -cieszę się że to takie spokojne i cudowne dziecko
Kaśka0201 widziałam nową fryzurkę -suuuuper a korki? powiedz sobie że to tylko 7 km
Sylwia' zawsze ryczę przy tych wierszach
Aga34 wszystko jest i będzie dobrze. A jak się czujesz? wyślij teściową do sanatorium a Ty odpocznij
Pardoes gratuluje pozytywnego nastawienia, dobrych wieści i szybkiego upływu czasu do staranek
Ruda85 impreza udana i to najważniejsze
Lenka29 dlaczego Twoja opowieść mnie nie zdziwiła?? konowały nie lekarze
My po chrzcinach -mały jest boski, niestety mama z temp. 40 stopni trafiła do szpitala i tata musi walczyć butlą i innymi obowiązkami domowymi
Dziękuje za słowa otuchy co do włosów jednak nie mogę się przyzwyczaić -ale ważne że S się podoba
KINGUŚ GRATULUJĘ!!!! A NIE MÓWIŁAM ZE URODZI SIĘ W PONIEDZIAŁEK

Olu81 tak też sobie tłumaczę muszę wierzyć że jestem ładna
Hania3450 jeszcze tylko trochę leżenia
trzymam kciuki -dobrze że czasem zaglądasz
Anetha81 to trzymam kciukasy za staranka

Just79 co z tym @???
Agnieszka0240 jak samopoczucie?
Alutka17 wow już 10 tc -jak ten czas leci jak te dzieci rosną
Natalineczka555 proponuje odsówać doły codziennie a najlepiej raz na zawsze
GosiaLew witaj
Karola322 ja Ci dam kopniaka bo jest już 12 tc a Ty przez 12 tygodni zamiast się cieszyć i brzusio głasiać to bzdury gadasz i się martwisz. Zabraniam Ci czytać wyniki przed wizytą bo jesteś panikara i tyle -a lekarza masz dobrego i zaradzi na wszystko
Kasiamaj mały zwycięzca rośnie pogratuluj Kubusiowi ode mnie
Karolcia81 bardzo ładne życzenie
Kobietka22 masz racje w starankach najważniejsza jest przyjemność bo po starankach zaczyna człowiek o niej marzyć i wspominać
Koti81 ja dostałam furagin i to nie na bakterie w moczu a na to że przez nie latam do kibelka całą noc męczące to więc lekarz się zlitował i powiedział żebym brała aż nie przejdzie
Vjolka fajowe śpioszki -pierwsze do sklepu???
Ilonka26 oj mkną mkną
Mamo sóweczki jak mała sówka się czuje??? stawiam że będzie Paulinka
As mało Cię coś tutaj -ta szkoła Cię od Nas juz na dobre odciągnęła
Kasikz witaj -jak po @ samopoczucie???
Asiu she nie ma tutaj litości -produkcja na maxa -ja też już wymiękam
Wiolka1982 opieka nad dzieckiem to dla Ciebie "tylko"? ja przez 2h truchtałam w sobotę za siostrzenicą S i miałam dość -cieszę się że to takie spokojne i cudowne dziecko
Kaśka0201 widziałam nową fryzurkę -suuuuper a korki? powiedz sobie że to tylko 7 km
Sylwia' zawsze ryczę przy tych wierszach
Aga34 wszystko jest i będzie dobrze. A jak się czujesz? wyślij teściową do sanatorium a Ty odpocznij
Pardoes gratuluje pozytywnego nastawienia, dobrych wieści i szybkiego upływu czasu do staranek
Ruda85 impreza udana i to najważniejsze
Lenka29 dlaczego Twoja opowieść mnie nie zdziwiła?? konowały nie lekarze