własnie dziewczny co i WAS?hej, hej....
Karola, wróciłaś juz?
Agatka, a Ty gdzie, dlaczego Cie nie ma?
Kinguś....cisza? Czyżby to już?!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
własnie dziewczny co i WAS?hej, hej....
Karola, wróciłaś juz?
Agatka, a Ty gdzie, dlaczego Cie nie ma?
Kinguś....cisza? Czyżby to już?!
czasami to wręcz aż mnie denerwuje, że ona to potrafiłaby człowieka na śmierć zagłaskać, taka miła ;-)

.Myślę że tak. Ja jakoś bardzo odczuwam owulację. Wcześneij tak nie miałamMam dziś 10dc na liczniku a piersi mnie tak napierdzielają, że ledwo siedzę. Myślicie, że może to być znak zbliżającej się owu?
Może być.....:-)Mam dziś 10dc na liczniku a piersi mnie tak napierdzielają, że ledwo siedzę. Myślicie, że może to być znak zbliżającej się owu?
Myślę że tak. Ja jakoś bardzo odczuwam owulację. Wcześneij tak nie miałam

To widzę, że mi się trafiła super teściwowaczasami to wręcz aż mnie denerwuje, że ona to potrafiłaby człowieka na śmierć zagłaskać, taka miła ;-)
Wczoraj mąż mi oświadczył, że po ciąży ostro bierze się za odchudzanie mnie, bo wyglądam jak .......... foka
A wogóle to mam gulę w gardle, ble![]()
Foka - to jeszcze ładne określenie. Ja przez mojego P zostałam nazwana "wylęgarką"

o dżizas......