Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
widzisz udalo sie ja zaraz mykam do pracy bede po 20 do poklikaniaAnulka198424Dziekuje ci bardzo pozniej zobacze bo teraz musze troszke chatke ogarnac:-)

:-):-):-)

Agnieszka tak to z teściowymi. Moja tez nie jest wspaniała. W tej chwili jest na mnie pogniewana i od dnia ślubu sie nie odzywa. No i dobrze mam chociaz spokój.![]()
Witaj,Witajcie kochane
Ja w pracy. Jak pisałam owulacje mam starsznie bolesna.Ale pocieszam się że jest. Mam do Was pytanie, szczególnei do dziewczyn które miały wywoływany poród.?Jak dostałam środki na zgładzenie szyjki, to tak dziwnie bolało , czułam że rzeczywiscie sie zgładza. A wczoraj wieczorem własnie czułam podobny ból, jakby coś działo się z szyjką. Dzisiaj przeszło. Nie wiem czy to normalne. Czy moze szyjka sie teraz naprawia?Miałyscie cos podobnego.
Witam
Kochana przytulam, znam wiele koleżanek które własciwie już nie miały nadzieji na nic. A jednak sie udało. jedna z nich ma teraz bliźniaki. Dlatego trzymaj sie kochana
Czyżby szykowała nam sie faslolka. Super:-)