• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewczyny powiedzcie po jakim czasie najlepiej starac sie malenstwo?? zeby bylo wszystkow porzadku?? po stracie mojego malenstwa nie mialam czyszczenia choc lekarze w szpitalu gdzie lezalam chcieli ale moj lekarz po zbadaniu powiedzial ze jest to nie potrzebne gdyz nie ma zadnych czastek... calkowite poronienie bylo i gdybym sie poddala zabiegowi mogli by mnie tylko uszkodzic a pozniej byly by problemy z nastepnymi ciazami... moj lekarz dal mi antybiotyki i skierowanie na badania po miesiaczce jak sie pojawi... ale zapomnialam zapytac ile trzeba konkretnie odczekac...

Anulka198424 Wiesz kazdy lekarz mowi co innego mi powiedzial ze moze odrazu ale ja wole poczekac zrob bdanka zobacz czy wszystko oki kontrolne usg pozniej czy wszystko oki czy niema zadnych pozostalosci.Bo zemna byla dziewczyna na oddziale i tez samoistnie poronila ale ja czyscili zeby wszystko bylo dobrze oczyszczone.

Agnieszka tak to z teściowymi. Moja tez nie jest wspaniała. W tej chwili jest na mnie pogniewana i od dnia ślubu sie nie odzywa. No i dobrze mam chociaz spokój.:tak::tak:

Anulka198424 witaj. Dla Twojego Aniołka
[*]

wiolka1982 witaj kochana. A jak tam z waszymi staraniami???

kasiamaj ja ostatnia tez 19 września miałam. Teraz juz mam bóle piersi no i brzucha do tego kłucie jajnika. Więc u mnie zbliża sie na całego. Oby do piatku a później jeszcze dwa dni z bólami. I nowy cykl:tak::tak::-):-):-):laugh2::laugh2::rofl2::rofl2:

Agnieszka tak to z teściowymi. Moja tez nie jest wspaniała. W tej chwili jest na mnie pogniewana i od dnia ślubu sie nie odzywa. No i dobrze mam chociaz spokój.:tak::tak:

Olu ja bym wolała żeby przestała się oddzywać , a nie mimo naszych uwag nadal się wpierdziela w nasze życie. Może to brzydko zabrzmi ale rozmowa z nią jest na zasadzie starego powiedzenia" pluć świni w oczy a świnia twierdzi że pada deszcz"

Witajcie kochane
Ja w pracy. Jak pisałam owulacje mam starsznie bolesna.Ale pocieszam się że jest. Mam do Was pytanie, szczególnei do dziewczyn które miały wywoływany poród.?Jak dostałam środki na zgładzenie szyjki, to tak dziwnie bolało , czułam że rzeczywiscie sie zgładza. A wczoraj wieczorem własnie czułam podobny ból, jakby coś działo się z szyjką. Dzisiaj przeszło. Nie wiem czy to normalne. Czy moze szyjka sie teraz naprawia?Miałyscie cos podobnego.

Witam

Kochana przytulam, znam wiele koleżanek które własciwie już nie miały nadzieji na nic. A jednak sie udało. jedna z nich ma teraz bliźniaki. Dlatego trzymaj sie kochana

Czyżby szykowała nam sie faslolka. Super:-)
Witaj,
dziękuję za słowa otuchy

Pozdrawiam ciepło

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry