• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane ja jednak podreptalam do lekarza...Dostalam znowu jakis lek i zwolnienie do czwartku...
Jak wracalam do domu widzialam moja szanowna tesciowa...I wiecie nalezalo jej powiedziec dzien dobry wiec tak tez zrobilam...a ona nawet mi nie odpowiedziala a przechodzilysmy zupelnie obok siebie...
Co za niewychowana baba!!!!Za to po mojej rodzinie potrafila dzwonic i mowic,ze to ja jestem niewychowana i nawet sie z nia nie przywitam...
Ja to jestem zdania "Do pana po pańsku, do chama po chamsku", tak też nauczyłam moja teściową jak ma się do mnie zwracać i mam spokój....;-) Nie przejmuj sie tym całkowicie....

reklama
Ewelinko bardzo mi przykro, wierze, że los się do was uśmiechnie.
Może przykład dla pokrzepienia prawdziwa sytuacja moja cioteczka miala w mlodosci juz dokladnie w wieku 18 lat stwierdzoną bezpłodność, przez 10 lat nie zaszła w ciąże, któregoś dnia wychodząc z kościólka poczuła kopinaki, była to moja siostra w brzuszku, a potem jeszcze urodził się jej synek cuda są możliwe:tak:.
Karola na pewno bedzie oki trzymam kciuki.

Wiecie, źle sie dziś czuje niby mam infekcje i biore czopki,do wczoraj było dobrze, (wczoraj byłam u teściów, a tam nie ma ubikacji) no, a już wczoraj wieczorem po powrocie łapały mnie dziwne bóle w dole brzucha takie króciutkie złapał i przeszło, może ze dwa razy i dziś rano znowu no i plamienie jakieś jest, teraz mam morderczą zgage i co zapale papierosa to wymiotuje ehh jakbym miała już owulacje to bym myślała, żę to fasolka, ale kurcze owulacji nie czułam może zmierze temperaturke niby tydzień temu coś tam kuło w boku, ale to by było za wcześnie, mam obawy bo zawsze od x czasu czuje owulacje a jak miałam mojego aniołka to nie czułam i teraz też nie, a powinna być dwa dni temu w teminie.Nie wiem co to sie porobiło ze mną.

Ja tez powinnam mic owulkę za jakieś 3-4 dni, a od kilku dni czuje sie fatalnie, miałam kłucie w brzuszku, jestem taka napompowana, i kilka razy mnie zabolały piersi....nie nakrecam się, bo chyba to by było za wczesnie na jakies objawy....ale naprawde fatalnie sie czuje i z cała pewnoscia sobie tego nie wmawiam...chyba, że mnie jakies przeziębienie bierze....
...w kazdym razie...życze Tobie, żeby to były te objawy na które czekasz....
...ale poprzednia @ miałaś normalnie? czyli tak na nasz rozumek to to byłoby ile dni po przytulankach....? sama sobie to przeliczam...i ciągle mi się wydaje, że to za wczesnie...choć wiem co czuje...

Ewelinko , moja ciocia bez leków nie miewała nawet miesiączek czasem tylo leciutkie plamienia a jednak w ciąże zaszła skoro ona zaszła bez miesiączek to myśle, że wszystko może się zdażyć.
Ja łykam już sobie kwas foliowy i popijam magnez dziewczynki, wymioty mi przeszły narazie (odpukać), wracając do mojej rodzinki to bywały trzy przypadki kiedy moja babcia i siostry miesiączkowały, a potem okazywało się, że są już w 3 miesiącu ciąży więc mnie już nic nie zdziwi.

Karolcia przytulanki były 7 dni temu poprzednią miesiączke miałam normalnie wg planu, tylko owulacji nie czułam teraz może jej nie bedzie:eek:, ale piersi mnie bolą więc może była:eek: nie wiem sama.
Ja miałam objawy przed miesiączką był to perfidny ból piersi taki, że dotknąć się nie mogłam, ale myślałam, że to objawy znpm bo takowe miewałam, ogólnie jak zaszłam w ciąże poprzednio to jedyne nietypowe objawy to brak bólu owulacyjnego i ból piersi no i inny niż zwykle śluz mimo, że test pierwszy był na nie to i tak czułam, że jestem w ciąży nie wiem jak to wytłumaczyć dopiero 3 test był pozytywny.

Witam dziewczyny jestem nowa... tydzien temu stracilam swoja Fasolkę:( Mój lekarz dał mi leki i skierowanie na badania, a pozniej znowu strarania powiedzcie mi jak mozna wstawic np jak niektore macie kiedy odszedk wasz aniolek?? jestem poczatkujaca i nei mam jeszcze dobrze obczajonej stronki pozdrawiam wszystkie dziewczyny;)

Witam Was kochane....
Ewelinko - pisałam Ci już, że u moich znajomych tez były problemy...i on się leczył kilka miesięcy, musiał prowadzic bardzo oszczędny tryb życia a dzisiaj maja ślicznego dwu letniego chłopaka.....
Aneta, Just - dziewczyny...myślę, że niebawem zobaczymy sliczne suwaczki...
Ola - fajnie, że jesteś.....cos ostatnio nas zaniedbałas....
Wiola - na tym torcie powinnas wykonac napis BB ;)

Dziewczyny...oświadczam, że się nie nakręcam, ale mnie sie to wszystko wydaje bardzo dziwne....przyznam się, że sie nawet niepokoje tymi objawami....bo tak jak juz pisałam mam ciezką końcówke roku w pracy....ale dzieją się z moim organizmem dziwne rzeczy...i to nie tak, że się doszukuje oznak fasolki...wręcz przeciwnie.....w momencie gdy mój organizm daje jakieś dziwne znaki to sobie przypominam, że to jeden z objawów....ale na potwiedzenie musze poczekać conajmniej dwa tygodnie...do terminu @...sama juz nie wiem co mysleć....postanowiłam sobie, że nie będę się zaczytywała w stronki na necie o objawach...bo w końcu byłam juz w ciązy to sama wiem najlepiej co się u mnie w środeczku dzieje.....:sorry:

buziaczki....

W sumie racja...
Powinno być BB!!!
:-):-):-)

Witaj Anulka bardzo mi przykro z powodu Twojego aniołka zapalam światełko (*), dobrze, że do nas trafiłaś wiele kobietek znalazło tu pocieszenie (np ja:tak:) i poczęło fasolki, żeby sobie ustawić coś takiego musisz wejść w Twój profil (znajduje się on na dolnym pasku ekranu) potem w ustaw sygnature i napisać to co chcesz.

reklama
Witajcie kochane
Ja w pracy. Jak pisałam owulacje mam starsznie bolesna.Ale pocieszam się że jest. Mam do Was pytanie, szczególnei do dziewczyn które miały wywoływany poród.?Jak dostałam środki na zgładzenie szyjki, to tak dziwnie bolało , czułam że rzeczywiscie sie zgładza. A wczoraj wieczorem własnie czułam podobny ból, jakby coś działo się z szyjką. Dzisiaj przeszło. Nie wiem czy to normalne. Czy moze szyjka sie teraz naprawia?Miałyscie cos podobnego.

Dzien Dobry poniedzialkowo.
Zycze milego dnia.
Buziaki
Witam
Dzień Dobry,
w życiu nie nadrobię zaległości (po 5 stronkach wymiękłam).
Co u mnie.....jednym słowem "totalna beznadzieja"
Badania porobione - krew, mocz, gastroskopia, tomograf, EEG i EKG....no i właśnie ekg najlepiej nie wyszło, znaczy, że cosik z serduchem....ale badanie do powtórki za jakiś czas....Ale nie tym się przejęłam....byłam u gin-a z wynikami P......Wyniki tak jak się spodziewałam, masakra. Do zrobienia ma usg jąder, by wykluczyć żylaki powrózka....nie kwalifikujemy się na inseminację....przepisał jakieś wspomagacze...potem badanie do powtórki...Mój gin. nie potrafił mi odp. na pytanie, dlaczego 1 wyniki nasionka były w normie, a 2 taka masakra!!! Rozryczałam się u niego, a P zaciskał tylko wargi...powstrzymywał się. Tak się rozkleiłam, w życiu aż tak nie ryczałam....To dla mnie jak wyrok....Nie potrafię sobie z tym poradzić......i myślcie co chcecie, ale szukałam pomocy u znajomego księdza (chodziliśmy razem do szkoły). Siedziałam u niego z 5 godzin....nie próbował mi mówić "Módl się", czy tego typu rzeczy....po prostu mnie słuchał....słuchał i słuchał.....a ja mówiłam, płakałam, chowałam twarz....było mi wstyd, że to nas spotkało. Wiem, że to nie nasza wina....ale tak czuję...Nawet teraz jak o tym piszę, łzy same nachodzą do oczu.
W domu P najzwyczajniej w świecie się rozryczał, na dodatek nie przy mnie, siedział chyba z 2 h w toalecie....zaglądam a on siedzi skulony w wannie....i płacze. I tak popłakaliśmy sobie razem przez kilka dobrych chwil...Nie pomogło, przynajmniej mi. I się rozpisałam, nażaliłam......przepraszam, że tak smęcę....
Chyba pozostanie Nam adopcja. Coraz częściej o tym myślimy....(ale nie czuć małego serduszka pod swoim sercem???)
Kochana przytulam, znam wiele koleżanek które własciwie już nie miały nadzieji na nic. A jednak sie udało. jedna z nich ma teraz bliźniaki. Dlatego trzymaj sie kochana
Witam
dziewczyny w poniedziałkowy deszczowy dzien
Ja do pracy na 12 .Dzisiaj 29 dc temperaturka utrzymyje sie @ brak.
Ale postanowilam ze poczekam jeszcze kilka dni moze nadejdzie.
Ostatnio bardzo szybko zrobilam tescik i polecialam do lekarza i to dobrze sie nie skonczylo.Więc stwierdzilam ze poczekam jest to trudne ,ale bedzie co ma byc.
Pozdrawiam:-)
Czyżby szykowała nam sie faslolka. Super:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry