• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ewelina wiesz co nie wiem jakie masz wyniki ale moja znajoma miała bardzo słabe wyniki lecz w sobotę zrobiono jej inseminacje. Kurczę no nie wiem co Ci napisać. Wiesz jak to jest z cudami nie zawsze się zdaezają a nawet rzadko. Sama wiesz. Może idź do innego niech jeszcze spojrzy na te wyniki.
Byłam u 2 lekarzy, zawsze dla potwierdzenia chodzę do conajmniej 2 gin. Niestety jeden i drugi powiedzieli to samo.....P przyjmuje leki to może sie wyniki poprawią, a w środę ma usg jąder, więc napiszę brzydko, ale to nam daje szanse! - oby to były żylaki powrózka:zawstydzona/y:(bardzo brzydko napisałam.....wstyd)
A cuda rzadko to rzadko ale sie zdarzają, więc może i ja go doświadczę;-)

reklama
Witam Was kochane....
Ewelinko - pisałam Ci już, że u moich znajomych tez były problemy...i on się leczył kilka miesięcy, musiał prowadzic bardzo oszczędny tryb życia a dzisiaj maja ślicznego dwu letniego chłopaka.....
Aneta, Just - dziewczyny...myślę, że niebawem zobaczymy sliczne suwaczki...
Ola - fajnie, że jesteś.....cos ostatnio nas zaniedbałas....
Wiola - na tym torcie powinnas wykonac napis BB ;)

Dziewczyny...oświadczam, że się nie nakręcam, ale mnie sie to wszystko wydaje bardzo dziwne....przyznam się, że sie nawet niepokoje tymi objawami....bo tak jak juz pisałam mam ciezką końcówke roku w pracy....ale dzieją się z moim organizmem dziwne rzeczy...i to nie tak, że się doszukuje oznak fasolki...wręcz przeciwnie.....w momencie gdy mój organizm daje jakieś dziwne znaki to sobie przypominam, że to jeden z objawów....ale na potwiedzenie musze poczekać conajmniej dwa tygodnie...do terminu @...sama juz nie wiem co mysleć....postanowiłam sobie, że nie będę się zaczytywała w stronki na necie o objawach...bo w końcu byłam juz w ciązy to sama wiem najlepiej co się u mnie w środeczku dzieje.....:sorry:

buziaczki....

karolcia nie zaniedbywałam po prostu musiałam odetchnąć kochana. Kochana objawy ciązy są dopiero około 2-3 tygodni po zapłodnieniu. Sama implantacja trwa 6 dni. Więc podejrzewam że dwa tygodnie przed @ to nie są jeszcze objawy ciążowe. Ale życze Ci żebyś w niej była.

Ostatnia edycja:
Witam Was kochane....
Ewelinko - pisałam Ci już, że u moich znajomych tez były problemy...i on się leczył kilka miesięcy, musiał prowadzic bardzo oszczędny tryb życia a dzisiaj maja ślicznego dwu letniego chłopaka.....
Aneta, Just - dziewczyny...myślę, że niebawem zobaczymy sliczne suwaczki...
Ola - fajnie, że jesteś.....cos ostatnio nas zaniedbałas....
Wiola - na tym torcie powinnas wykonac napis BB ;)

Dziewczyny...oświadczam, że się nie nakręcam, ale mnie sie to wszystko wydaje bardzo dziwne....przyznam się, że sie nawet niepokoje tymi objawami....bo tak jak juz pisałam mam ciezką końcówke roku w pracy....ale dzieją się z moim organizmem dziwne rzeczy...i to nie tak, że się doszukuje oznak fasolki...wręcz przeciwnie.....w momencie gdy mój organizm daje jakieś dziwne znaki to sobie przypominam, że to jeden z objawów....ale na potwiedzenie musze poczekać conajmniej dwa tygodnie...do terminu @...sama juz nie wiem co mysleć....postanowiłam sobie, że nie będę się zaczytywała w stronki na necie o objawach...bo w końcu byłam juz w ciązy to sama wiem najlepiej co się u mnie w środeczku dzieje.....:sorry:

buziaczki....
Karolek....i to mnie trzyma.....
A objawy oby wskazywały na......;-);-);-)

reklama
karolcia nie zaniedbywałam po prostu musiałam odetchnąć kochana

Wiem, wiem...sama mam czasami ochotę odciąć się od tego wszystkiego..i nie mysleć, nie czekać.....ale potem przychodzi taki moment, że właśnie chce tu byc i napisać i popłakac i posmiac się z Wami....
Trzymaj sie kochana.....co u Ciebie....bo cos ostatnio nic o starankach nie piszesz - chyba, że nie doczytałam?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry