• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mam takie dziwne objawy które moga swiadczyc o nadchodzacej @ jak i o fasolce ból podbrzusza ale taki dziwny tepy.powiekszony brzuch jak by wzdecia,
powiekszone i stojace sutki :)
ale jeszcze bede czekacna rozwój sytuacji::-)
Pozdrawia

reklama
karolcia staranka u mnie nie sa juz tak intesywne. Dalismy na luz. Narazie nie wiemy czy nas przeprowadzka w inne miejsce nie czeka. Żyjemy w próżni. Więc nie działamy tak intesywnie to raz. A drugie mi pęcherzyki nie pękły znowu i zrobiła sie torbiel. Więc sznas narazie na fasolkę nie ma :-)

karolcia staranka u mnie nie sa juz tak intesywne. Dalismy na luz. Narazie nie wiemy czy nas przeprowadzka w inne miejsce nie czeka. Żyjemy w próżni. Więc nie działamy tak intesywnie to raz. A drugie mi pęcherzyki nie pękły znowu i zrobiła sie torbiel. Więc sznas narazie na fasolkę nie ma :-)

Wszystko będzie dobrze kochana, w końcu los sie dla nas wszytskich odwróci...zobaczysz....

Witam Was kochane dziewczynki w ten poranek o paskudnej urodzie ;-)

Kasia0201, bardzo ładnie Ci w nowej fryzurce :-)

Wiola1982, powodzenia z małymi rozbujnikami :-) jak przyjdzie pora na własne dzieciaczki to już będziesz super wytrenowana ;-)

Ewelina28, tulam bardzo mocno i wierzę, że będzie jeszcze u Was wszystko dobrze, że doczekacie się tego swojego malutkiego różowiutkiego cudu :tak:

She1978, powodzenia z całym mętlikiem przedślubnym :-)
i nie myśl tyle kochana :tak:przecież sama niedawno pisałaś, że do końca roku działacie spontanicznie, a jak nic się nie wykluje to wtedy po wspomagacze, np. testy owulacyjne sięgniecie. Powiedz więc intuicji, że póki co ma 2,5 miesiąca wolnego w tej sprawiem, niech się skupi np. na przewidywaniu pogody w dniu ślubu ;-)

Karolcia81, Aneta, trzymam kciukasy :-)

Ola81, w końcu te Twoje pęcherzyki nie wytrzymają i popękają w końcu ile tak mogą rosnąć bezczynnie skoro jest fasolka do stworzenia :tak:

Wczoraj robiłam sobie pierwszy zastrzyk clexane przypisany przez gin, i nie podoba mi się to :-( no ale jak trzeba to trzeba ;-)

miłego dnia :-)

karola ja wiem że będzie dobrze, Okres dołów i załamywań jak narazie mam za sobą. Zyje myślą że sie uda. Zamartwianie sie i użalanie nad sobą nic nie pomoże

cześć
Witam w poniedziałek:-)

Ilonka to od kiedy zaczynacie staranka????
planujemy od stycznia i tego się trzymam, ale nie powiem, ze po 4@ już mniej uważamy niż wcześniej bo wyniki wszystkie są ok i nawet jakby się przed styczniem udało to byłabym wręcz wniebowzięta :)
Just nadal trzymam kciuki :-)
Ewelinka przytulam cię bardzo mocno:-(
lecę spać bo po nocy jestem, będę później ;-)

reklama
Witam Was kochane w ponury poniedziałek po ciężkim weekendzie.

Kasia super zdjęcia.

Ja już jestem po "wizytacji" teściowej , i kolejnej wizytacji już szyko nie będzie , chociaż teściowa zapowiadała swój przyjazd na przyszły tydzień.
Wczoraj przed jej wyjazdem odważyliśmy się z moim P i powiedzieliśmy że nie chcemy zeby nas odwiedzała, denerwowała i narzucała swoją wolę jak mamy żyć.
Teściowa nie uznaje związków bez ślubu i jest wściekła do tego stopnia , że wyrzuciła mi moje testy ciążowe, które zostawiłam sobie na pamiątkę , schowała moją kartę ciąży i zdjęcie USG mojej kochanej fasolki.
Nie chcę jej widzieć !!!! Wiem że jestem wredna ale ona wcale nie jest lepsza.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry