Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mam takie dziwne objawy które moga swiadczyc o nadchodzacej @ jak i o fasolce ból podbrzusza ale taki dziwny tepy.powiekszony brzuch jak by wzdecia,
powiekszone i stojace sutki
ale jeszcze bede czekacna rozwój sytuacji::-)
Pozdrawia

karolcia staranka u mnie nie sa juz tak intesywne. Dalismy na luz. Narazie nie wiemy czy nas przeprowadzka w inne miejsce nie czeka. Żyjemy w próżni. Więc nie działamy tak intesywnie to raz. A drugie mi pęcherzyki nie pękły znowu i zrobiła sie torbiel. Więc sznas narazie na fasolkę nie ma :-)
przecież sama niedawno pisałaś, że do końca roku działacie spontanicznie, a jak nic się nie wykluje to wtedy po wspomagacze, np. testy owulacyjne sięgniecie. Powiedz więc intuicji, że póki co ma 2,5 miesiąca wolnego w tej sprawiem, niech się skupi np. na przewidywaniu pogody w dniu ślubu ;-) 
Dziękować...dziękować....Ewelina28, tulam bardzo mocno i wierzę, że będzie jeszcze u Was wszystko dobrze, że doczekacie się tego swojego malutkiego różowiutkiego cudu![]()
planujemy od stycznia i tego się trzymam, ale nie powiem, ze po 4@ już mniej uważamy niż wcześniej bo wyniki wszystkie są ok i nawet jakby się przed styczniem udało to byłabym wręcz wniebowziętaWitam w poniedziałek:-)
Ilonka to od kiedy zaczynacie staranka????
Dziękuję ślicznie, pozdrawiam ciepło;-)Ewelinka przytulam cię bardzo mocno:-(