Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam dziewczynki,
Kasiamaj u mnie przyszła @ dziś. Więc ja oficjalnie kolejny cykl starań rozpoczęłam :-)
Dziewczyny...ja wszystko wiem, że powinnam do lekarza...ale akurat teraz nie mogę ze względu na pracę, nie mam gorączki, nie mam kataru tylko ten kaszel...i chodzi mi o to, czy takie kasłanie może zaszkodzić ewentualnej fasolince, która daj Boże się tam mości w tej mojej macicy?
Aga34 – to dobry znak, ze tak odlegly termin Ci dal gin-tzn wszystko git. Trzymam kciuki za babelka, a szybciej niż myslisz będziesz prosila, żeby maluszek już tak szybko nie wyrastal z ubranek, a zwłaszcza z bicikow, zobaczysz…Ja już się nauczyłam ze trzeba się cieszyc stanem obecnym bo nawet jak zle wyglada to widac tak ma być J Można tam przyłożyć ucho do brzuszka? J
przykro mi - trzymam kciuki zeby teraz sie udalo...Witam dziewczynki,
Kasiamaj u mnie przyszła @ dziś. Więc ja oficjalnie kolejny cykl starań rozpoczęłam :-)
dokladnie niech cie zbada i jak nie masz goraczki to przynajmniej da ci odpowiednie lekarstwaMasz rację....musze iśc do tego lekarza.....może mi się uda na jutro umówić....ale jak pomysle o siedzeniu w przychodni z tymi zgrzędzącymi starymi babami to mi sie odechciewa.....
niestety, co ma byc to bedzie - dobrze, ze u ciebie serduszko bije i niech tak juz zostanie... trzymam mocno kciuki. Ja tez chodzilam co dwa tyg ale serduszka nie uslyszalam, mam nadzieje, ze teraz jak zajde to juz nie bede miala takiej przykrej niespodziankiWitam Dziewczynki
Ewerysta bardzo dziękuję za słowa otuchy.
Może faktycznie gin uznał że nie ma się o co martwić.Gdy byłam w poprzedniej ciąży to lekarz kazał mi przychodzić co 2 tygodnie , ale to dlatego że zauważył jakiegoś krwiaka którego nazwę trudno jest mi wypowiedzieć.Ale 2 tygodnie to już było za późno , bo wtedy sięokazało że serduszko się nie wykształciło.
A teraz jest wszystko ok. Widziałam bijące serduszko - to już dobry znak.:-)
Masz rację....musze iśc do tego lekarza.....może mi się uda na jutro umówić....ale jak pomysle o siedzeniu w przychodni z tymi zgrzędzącymi starymi babami to mi sie odechciewa.....

To co to będzie dalej ;-)O ludzie7 latkom 3 strony szlaczków zadali
.
Anetha, dobrze będzie.Witam dziewczyny z samego ranka
u mnie @ nie przyszla temperatura utrzymuje sie w granicach 37 brzuch nabrzmialy,wzdęcia i taki przezroczysty sluz ,jak bym miala mokro caly czas;-)Ból w dole brzusia
Boje sie co to będzie
Pozdrawiam
Jakie napięcie?Just!!! A co z Tobą??? Sikasz raz jeszcze czy idziesz do krwiopijcy na betkę??? Ja tu z Tobą zwariuję :-) Potrafisz budować napięcie...
;-) Coś widzę, że chyba się bardziej przejęłaś niż ja ;-) jakoś nie po drodze mi do krwiopijcy, ale na przyszłą środę zapisałam się do gin, więc wcześniej będzie trzeba chyba test obsikać, co by wiedzieć, czy się kreska mocniej wybarwia ;-)