witam sie poniedzialkowo

przeczytalam wszystko

w takim razie
just gratulacje!!! to na pewno fasolinka albo fasolinki

kingus super duzia coreczka

gratulacje
nowe aniolkowe mamusie witam serdecznie i zapraszam do budowania nadzieji bo o to chodzi w tym forum

karola 3222 przestan sie stresowac to nic nie daje tylko szkodzi, sama sie o tym niestety przekonalam. trzeba myslec pozytywnie tak jak agatka i nie dac sie stresom, lepiej poczytac ksiazke i zajac glowe czyms innym; tak apropo to polecam ci ksiazki autorow F. Moccia oraz C.Ahern wszystkie co czytalam sa super, a czytalam "na koncu teczy", "ps:kocham cie", "tylko ciebie chce" oraz "trzy metry nad niebem" przy kazdej sie smialam i plakalam momentami, ksiazka ps kocham cie jest dosyc smutna ale dajaca do myslenia zeby cieszyc sie z tego co sie ma. zamow sobie na allegro sa dosyc tanie
agatka ciebie to podziwiam bo wiele madrego wnosisz w to forum, poczawszy od watku uprawnienia rodzicow po poronieniu az do teraz po te wszystkie posty i ochrzanianie za stresy

niedlugo pewniw i mi sie to przyda
ja dzis kupilam sobie witaminki elevit pronatal bo ponoc sa duzo lepsze od centrum materna czy feminal, maja wiecej witamin i lepiej sie przyswajaja

niestety trudno jest je u mnie kupic w aptekach bo sa malo popularne i dosyc drogie (30tabletek 29zl)
mezus bierze drugi miesiac salfazin na nasionka choc nie robil badan nasienia i chyba nie zrobi bo ma jakies opory a ja go zmuszac nie bede, w koncu u mnie nie bylo pustego jaja plodowego wiec raczej nie ma bakterii w nasionkach a witaminki przeciez nie zaszkodza, przynajmniej mu sie skora tez poprawila
widze ze ostatnio byla mowa o kotkach to ja wam pokaze naszego gadule znajde o imieniu klakier niedlugo bezjajowy klakier :-d jak tylko uda mi sie wstawic te zdjecia bo ciagle mnie wylogowuje jak dodaje zalaczniki
na jednym zdjeciu widac wyraznie co ten kocur lubi najbardziej

dzisiaj mi ukradl upieczonka kielbaske ze stolu

i dostal w dupe
mielgo wieczorku ja pokombinuje nad tymi zdjeciami