• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane ale piszecie że nie mogę nadążyć z czytaniem.
agniesia ogromne gratulacje:-):-) ekstra wiadomość:-):-).
viola ja cię proszę nie myśl tak bo to nie twoja wina. Niestety na wiele spraw nie mamy wpływu i gdyby to od nas zależało to zrobiłybyśmy wszystko żeby nasze maleństwo zatrzymać. Więc proszę nie obarczaj się winą bo to nie twoja wina.
A mi jest smutno bo siedzę jak ten kołek pól nocy nie spałam bo się martwiłam i teraz znowu jestem sama i nie wiadomo kiedy mąż wróci i czy nie przyjedzie w nocy. Szlak mnie zaraz trafi.
kochane nasze aniołki mamusie pamiętają o was i strasznie was kochają. Zawsze będziecie przy nas , w naszych sercach i pamięci.
kochane dziewczynki te nasze skarby patrzą na nas z góry i się smucą kiedy jesteśmy smutne i płaczemy . Wszystko jakoś powolutku się ułoży i wszystko będzie dobrze. Przytulam was wszystkie
A ja Ciebie tulę.....:-):-)

reklama
a ja ciebie tulę.....:-):-)
:-):-) jakoś mi smutno ale jak tu jestem z wami to jakoś mi lżej na duszy. A ja chyba wekendu z mężem nie spędzę bo kazali mu przyjechać do pracy i powiedział im że nie bo ja jestem w ciąży i siedzę sama beż niego całe dnie to mu powiedzieli że albo przyjdzie na całą sobotę albo może wogóle nie przychodzić i tym sposobem będę sama jak kołek do niedzieli. Już mnie szlak trafia powoli.

:-):-) jakoś mi smutno ale jak tu jestem z wami to jakoś mi lżej na duszy. A ja chyba wekendu z mężem nie spędzę bo kazali mu przyjechać do pracy i powiedział im że nie bo ja jestem w ciąży i siedzę sama beż niego całe dnie to mu powiedzieli że albo przyjdzie na całą sobotę albo może wogóle nie przychodzić i tym sposobem będę sama jak kołek do niedzieli. Już mnie szlak trafia powoli.
Musisz sobie skarbie jakieś zajęcie znaleźć na weekend, albo gdzieś się wybrać....no widzisz....taka praca.....a w razie co to masz Nas.....i jakos czas Ci szybciutko zleci:-)

musisz sobie skarbie jakieś zajęcie znaleźć na weekend, albo gdzieś się wybrać....no widzisz....taka praca.....a w razie co to masz nas.....i jakos czas ci szybciutko zleci:-)
ewelinka ja za bardzo nie mogę wychodzić więc wyjście raczej nie wchodzi w gre. Skarbeczku wiem że mam was ale w wekend każda z was odpoczywa i mało która siedzi na bb.jakoś dam radę ale strasznie mi go brakuje .

Witajcie Dziewuszki:-D

Agniesia gratuluję i życzę spokojnej ciąży:-D

Czesc dziewczynki.
Wlasnie wrocilam od lekarza.Z dzidzia wszystko dobrze.Ma ok 1,5 kg,serduszko bije prawidlowo...no i dalej jest dziewczynka-hihi.
Nastepna wizyta 5 listopada.

Super wiadomości i córeczka już bardzo duuuuuża:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D Sóweczka już coraz mocniej kopie:-D niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi:-p mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było:-D

Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)

reklama
Witajcie Dziewuszki:-D

Agniesia gratuluję i życzę spokojnej ciąży:-D

Super wiadomości i córeczka już bardzo duuuuuża:-D

U nas wszystko w porządeczku:-D Sóweczka już coraz mocniej kopie:-D niby tydzień tylko minął od pierwszego kopniaka, którego Mężuś poczuł, a teraz już czuje bardzo wyraźnie i mocno i strasznie się dziwi:-p mamy wizytę 20 października i może poznamy płeć:-) powoli zaczęłam robić listę co musimy kupić (po troszkę rzeczy już mamy) i od listopada już zaczniemy kupować co miesiąc troszkę rzeczy, żeby do lutego wszystko już było:-D

Buziaczki Dziewczyny i trzymajcie się dzielnie:-)
Super wieści!!!!
Pozdrawiam i ciepełka życzę:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry