• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Korale , dobrze, że do nas dołaczasz zapalam światełko dla twojego aniołka (*).
Każda z nas przechodziła przez trudne chwile, od utraty naszego aniołka minęly już ponad dwa lata i dopiero teraz dzięki dziewczynką z forum dojrzałam do decyzji o tym żeby przygotować się na nowo do macierzyństwa jestem w trakcie badań i cały ten lęk gdzieś zniknął, kiedy czytałam jak dziewczyny zasżły w ciąże i jak oglądałam zdjęcia ich maluszków na usg i już po narodzinach , strach to ludzka rzecz mam nadzieje, że zostaniesz z nami i też zapragniesz postarać się o maleństwo, zawsze znajdziesz tu zrozumienie, bo któż inny bardziej Ciebie zrozumie niż my , które mamy podobne przejścia , lęki i smutki.

Vjola nie możesz tak myśleć , że to twoja wina też się obwiniałam, że może mogłam coś zrobić ale zrozumiałam, że nie, że moj aniolek musiał odejść bo może ma coś ważnego do wykonania tam z góry i czuwa nademną, nie możesz się zadręczać kochana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć
Wy naprawdę od wczoraj 20 stron napisałyście:eek::eek::eek::eek:
To ja wymiękam
Agniesia82 cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D gratuluje gratuluję gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ps widzę że zaczęłaś mierzyć tempkę jak ja... już nie zdążyłaś!!!

Agnieszka0240 pewnie że dobrze -duża dziewczynka rośnie -hoho półtora kilo :-) A kopie bo mama ją do łazienki pokulała w nocy -jakby mnie S o 4 zaniósł do kuchni też bym Go skopała:-D:-D:-D:-D

Karolcia81 poryczałam się i teraz idę szorować łazienkę....
Nie przeczytam tylu stron bo po prostu nie dam rady, choć chciałabym odpisać każdej z Was -doradzić albo pocieszyć...

Miłego dnia dziewuszki -i mniej smutku -nasze dzieci nie rozumieją dlaczego płaczemy kiedy One są szczęśliwe....

Cześć
Wy naprawdę od wczoraj 20 stron napisałyście:eek::eek::eek::eek:
To ja wymiękam
Agniesia82 cudownie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D gratuluje gratuluję gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agnieszka0240 pewnie że dobrze -duża dziewczynka rośnie -hoho półtora kilo :-) A kopie bo mama ją do łazienki pokulała w nocy -jakby mnie S o 4 zaniósł do kuchni też bym Go skopała:-D:-D:-D:-D

Karolcia81 poryczałam się i teraz idę szorować łazienkę....
Nie przeczytam tylu stron bo po prostu nie dam rady, choć chciałabym odpisać każdej z Was -doradzić albo pocieszyć...

Miłego dnia dziewuszki -i mniej smutku -nasze dzieci nie rozumieją dlaczego płaczemy kiedy One są szczęśliwe....
Trzymaj sie słońce zdrowo.......:-):-):-) Pozdrawiam i ściskam....

Winne powinny się czuć kobiety, które celowo tracą dzieci a nie my, które straciłyśmy kochane i wyczekiwane dzieci, nie jesteśmy niczemu winne vjola pamiętaj o tym
Przytulam...:-(

reklama
Witajcie kochane ale piszecie że nie mogę nadążyć z czytaniem.
agniesia ogromne gratulacje:-):-) ekstra wiadomość:-):-).
viola ja cię proszę nie myśl tak bo to nie twoja wina. Niestety na wiele spraw nie mamy wpływu i gdyby to od nas zależało to zrobiłybyśmy wszystko żeby nasze maleństwo zatrzymać. Więc proszę nie obarczaj się winą bo to nie twoja wina.
A mi jest smutno bo siedzę jak ten kołek pól nocy nie spałam bo się martwiłam i teraz znowu jestem sama i nie wiadomo kiedy mąż wróci i czy nie przyjedzie w nocy. Szlak mnie zaraz trafi.
kochane nasze aniołki mamusie pamiętają o was i strasznie was kochają. Zawsze będziecie przy nas , w naszych sercach i pamięci.
kochane dziewczynki te nasze skarby patrzą na nas z góry i się smucą kiedy jesteśmy smutne i płaczemy . Wszystko jakoś powolutku się ułoży i wszystko będzie dobrze. Przytulam was wszystkie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry