• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
JUST cholera ja zwariuje z radości

ale co tu się bedzie działo od kwietnia
reszta staraczek do roboty
tylko prosze pamiętać że ja byłam pierwsza w kolejce po ubranka po Waszych straszych o kilka tygodni dzieciątkach

a wiecie ja tak myslę ze mamy bardzo dobry moment na fasolki
dobra zmykam może uda mi się R przed praca jeszcze przytulić

no wiec tak w kwietniu mamy miec mamusie: karola, koti, i 13x13, w czerwcu aga34, w lipcu just czy tez pod czerwiec?
kochane napiszcie jakie dokladnie macie terminy to zrobimy sobie liste "wyscigi na porodowke-ktora pierwsza sie rozpakuje :D" tyle nas tu przybywa hihi ja sobie sierpien rezerwuje bo 12 sierpnia mam urodzinki, moj tata ma 15 a moj zmarly dziadek mial 10 wiec zamawiam sobie prezent urodzinowy

a moze mi sie miesiace pomylily? kurcze kiedy ktora ma rodzic :)juz sie nie umie doczekac fotek maluszkow i waszych marudzen o nieprzespanych nocach,

aha jeszcze zostala hania noca ktora ma termin na grodzien, agnieszka tez na grudzien i jus nie pamietam... tyle tych bobo ma byc ze nie pamietam

Witam!

Agniesia82, gratulacje :-)

Pati, nie gdybaj teraz z tym doszczepianiem. Co ma być to będzie, czasu i tak nie cofniesz, a tylko się niepotrzebnie stresujesz. Na pewno wszystko będzie ok! :-)

Co do hormonów tarczycy to się nie znam, ale mi dwóch lekarzy w związku z ciążą zlecało badanie samego TSH. Nie wiem, czy nie jest tak, że w przypadku osoby która na pierwszy rzut oka ma wszystko z tarczycą ok to jak to badanie wyjdzie złe to wtedy dopiero trzeba kopać głębiej i robić te pozostałe badania.

A teraz wiadomość dla tych, które mnie nagabywały, tudzież chciały zastrzelić:

sikałam po raz kolejny w celach testowych i

jest druga kreska :-)

Gratulacje....tak bardzo się cieszę, aż się popłakałam.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Muszę Cię teraz szybko nadgonić...idę złapać mojego Z......

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry