Natalineczka555
kocham kochać :)
JUST-gratulacje z całego serducha!!!!
NATALINECZKO-witaj moze razem coś zdziałamy????
WIOLKA-pewnie że będziemy się starać -stawać na głowie....i nie tylko.
![]()

a ta babeczka to chyba dojna i dawno nie dojona

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
JUST-gratulacje z całego serducha!!!!
NATALINECZKO-witaj moze razem coś zdziałamy????
WIOLKA-pewnie że będziemy się starać -stawać na głowie....i nie tylko.
![]()

STARAM SIĘ TEGO POZBYĆ ALE NIE WIEM JAK PRZY WYMIOTACH POJAWIŁO SIĘ TROCHĘ KRWI ALE TO CHYBA DLATEGO ŻE NIE MOGŁAM ZŁAPAĆ ODDECHU BO ZA SZYBKO WSZYSTKO CHCIAŁO WYJŚĆ A TERAZ SIĘ MĘCZĘ.nam gin powiedzial ze w listopadzie mamy zachodzic ;-);-);-);-);-)pracujcie pracujcie...my też zaczniemy...moze nam się zbiorowo uda????
sylikon tak sie chyba nie trzesieNatalineczko--może i masz rację-ale mnie ona bardziej na sylikon wygląda
![]()

a ja miałam na 23 kwietnia (*)(*)(*)ja też miałabym na marca...20-ego.:-(
mój aniołek ....![]()
[*]
wiola najgorsze jest to że coś mi siedzi w gardle i nie mogę się tego pozbyć i strasznie mnie to męczy.a ja dziś znowu sama siedzę, mój k wraca jutro...
My staranka musimy odłożyć, aż tarczycę ustabilizuję...mam nadzieję, że nie będzie to trwało bardzo długo..
Ale się cieszę, że mamy kolejne 2 fasolki na bb
karola322 - biedactwo!!!ja też tak miałam, że za duzo i za szybko chciało wszystko wylecieć i prawie się udusiłam w kiblu!