• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczynki :)
widzę że impreza goni imprezę:-D:-D:-D
A ja taka nie imprezowa jestem teraz......
Widzę że pojawiły się nowe dziewczyny. Witam i napiszę że w dobre miejsce trafiłyście. Tu otrzymacie dużo wsparcia.
U mnie właśnie mija rok jak tutaj trafiłam, ciężki to był dla mnie czas ale dziewczyny na forum przyjęły mnie ciepło:tak:. Początki nie są łatwe ale z każdym dniem uczyłam się żyć z tym co nam się przytrafiło.
A teraz własnie kończę 38 tydzień i jutro wybieram się na KTG. Wtedy rok temu nie wierzyłam że tak własnie będzie za rok.
Także mogę napisać z doświadczenia, bądźcie dzielne i myślcie o przyszłości jak najwięcej i oczywiście tylko pozytywnie;-);-);-);-)
anetusia strasznie to smutne co piszesz, najważniejsze jest wsparcie bliskich osób.Mam nadzieję że jak porozmawiasz z mężem to on zrozumie Twój ból. Trzymaj się dzielnie.
selena Gratuluję zdolnej córy:-):-):-) nic dziwnego że duma cię rozpiera, tak ma być właśnie.:-D:-D:-D

A ja właśnie jutro idę na pierwsze KTG do szpitala. Młoda sobie fika zmieniając kształt mojego brzucha co chwilę.
Mam już lekki stresik przed porodem. Nie boję się bólu ale najbardziej na świecie chciałabym żeby wszystko poszło ok i żeby nasza córa cała i zdrowa była już z nami. Jak na razie nic nie zapowiada porodu, brzuch w górze a bóle to tylko przepowiadające. Normalnie nie mogę się już doczekać.

pozdrawiam wszystkie dziewczyny i miłego dnia no i wieczornej imprezy oczywiście też :)

ps. Gabi... pozdrowienia... ;-);-)
maggie; dlaczegotak, pojawiacie się tutaj jeszcze??? przepraszam ale nie jestem wstanie przejść przez te wszystkie posty,,, za dużo mam zaległości:szok::szok:

reklama
Ptaszynko, co się dzieje z Dlaczegotak, to nie wiem, faktycznie kilka dni już jej tutaj nie było, a Maggie pojechała ze swoim ukochanym na 8 dniowy urlop, ale juz niedługo chyba wraca.

Dziewczyny, ale ja się dzisiaj dziwnie czuję, jest mi niedobrze, do tego oczy mnie szczypią jak przy gorączce, chwilami mi jest zimno, chwilami ciepło, spać mi sie chce...chyba mnie jakieś choróbsko bierze...:-(

Ostatnia edycja:
zaraz jade do lekarza....mam troche stresa bo nie wiem czy pozwoli nam juz teraz walczyc o dzidzie...jesli nie zacisne zeby i poczekam, jesli tak...bede sie bardzo cieszyc, chociaz nie nastawiam sie ze za pierwszym razem sie nam uda.

poza tym mezus jak zobaczył moje pazurki-pomalowałam dzis na miedziany kolorek-powiedział ze manicure mi zafunduje, bo jemu sie podobaja takie subtelniejze french, a ja takich jeszcze nie umiem sobie sama robic..

hej słodziutka skarbie:-) co ty taka zalatana ostatnio??

mordoklejka-wpadnij do mnie to ci pomaluje pazurki:-) za czasów studiów dorabiałam sobie do skromnej policyjnej pensyjki robieniem pazurków akrylowych:-)
ale teraz mi sie nie chce i chodze do kosmetyczki, jak mi sie juz wszytko tam pogoi to pójde sobie zrobic u rąk bo przed zabiegiem nie mogłam i zrobilam tylko u stóp, odrazu lepsze samopoczucie:-) POLECAM
a ja dzis leze i leze, wstalam tylko na chwilke ogarnęlm kuchnie.. i nic mi sie nie chce, mężus dzis na noc wybywa do brata wiec czeka mnie samotny wieczór... no chyba ze kolezanki na BB dzis dopiszą swoja obecnością:-))
proponuje stworzyc nowy wątek o tematyce badania, kazda mogłaby napisac po jednym poście w którym opisałaby jakie badania zrobiła i jakie zamierza, oraz opinie lekarzy! ale wszystko w jednym poscie! zawsze mozna go zedytowac i dopisac kolejne badanka! co wy na to dziewczynki? wtedy nie tzreba wertowac tych tysiecy stron zeby cos znaleźc jak sie jest nowym:-)
napiszcie co o tym sądzicie laski:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry