• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ja tez dostałam antybiotyk juz w szpitalu i receptę na dalsza kurację ale teraz znowu mi dał...a zachowania jego nie chce mi sie nawet komentowac!!!Jak zapytałam o ten drugi "pęcherzyk"pusty,którego on nie widział to mi powiedział,ze tak czasem przy poronieniu jest,ze coś widać albo nie i to o niczym nie świadczy!!!a na temat przytulanek odpowiedział mi,że jak tam chcę to sprawa indywidualna.Badania?To zobaczymy jak przyjde w sierpniu!Kurczę ale jestem wściekła....7 lipca mam termin u innego gina może ten wykarze sie jakąs inicjatywą!Wrrrrrrrrry.....:angry:

Agnieszka nie denerwuj sie to palant !!!!!! zobaczymy co powie ten drugi , ja tez miałam jakis stan zaoalny bralam antybiotyki 2 tygodnie od wyjcia ze szpitala teraz juz nie biore nic

Aga też myślę że powinnaś brać ten antybiotyk, a co do kultury i zachowania niektórych lekarzy to nawet żal mówić.
mi w szpitalu jeden powiedział abym nie przesadzała bo 3 poronienia to nie jest żaden rekord świata:wściekła/y:
kurde co oni myslą że to są jakieś zawody?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry