• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To ja wam jeszcze powiem,

że właśnie dzwoniłam do stomatologa i we wtorek o 10.30 mam wizytę...
Już zaczynam się bać....:-(:zawstydzona/y:

mnie też coś w nocy zaczął ćmić ząbek.....ale ja sie umówie jak juz sie stestuje, żeby wiedzieć na czym stoje jeśli chodzi o ewentualne znieczulenie.....ale juz się boje....ble, nie lubie dentystów....zawsze mówiłam, że wolę sto razy iść do gina niż raz do dentysty!

hihi ale macie dzis temat :D zboczuchy, my z A. tez probowalismy wszystkiego ale on podczas @ nie lubi chyba ze w durga dziurke :-D a co do dziwnych miejsc to byl i samochod i laka i kuchnia, a i na tej lace nas przylapali :-) ale tak nas widzieli z jakis 300 metrow z gorki, wiec nie rozpoznali tylko ze do teraz nie wiemy czy czasem nie robimy kariery na np red tube lub youtube :-D

tak na marginesie, to warto sprobowac wszystkiego ale do wszystkiego trzeba sie przygotowac i z m porozmawiac ;)

ide obiadek gotowac bo niedlugo wstanie moj maruda, po nocce i tak bedzie zmierzly caly dzien...

Dziewczyny, ale macie produkcje od rana...szok!!!

Basika_28
- Witaj!Dla Twojego Kamilka światełko(*)..Nie tak powinno być:(Przytulam jak najmocniej, bo nie znam słów, które bym mogła napisać!Zostań z nami!

agnieszka0240
- może z tej Twojej juniorki jakaś tancerka będzie, skoro tak dobrze nóżkami pracuje:)

she - ja też o bucikach pamiętam:)A z M się pogodzicie:)Ja z moim K też się przed ślubem o pierdoły kłóciłam i zła byłam jak coś było nie po mojej myśli:)To normalne!

eda1983
- witaj. Dla Aniołka światełko(*)..Ja miałam zabieg..a pierwszą@ dostałam po 21 dniach.

V-jolka80
- ja liczę od rozkręcenia się. Gdzies wyczytałam, że plamienia zalicza sie do poprzedniego cyklu!
Twoje obrazki są zajefajne:)U mnie też @ na całego...a ja w czasie @ też nie praktykuję..więc też nici...
To witaj w klubie:)Ja mam wizytę w środę o 14:30 i też się już boję..ale damy radę!!:)

kobietka22
- trzymam kciuki za wyniki!!!

kazikz - my tez mamy z moim K tą grę:) "Rozkosz"..może ta sama..mamy z kartami, kajdankami i piórkiem..gralismy juz kilka razy i nawet fajna jest..tylko za często są puste pola:P

Agatka
- jeszcze nie badałam hormonu, zobacze co mi dzis powie, może skierowanie da..Ale mam nadzieję, że nie będzie nic bardzo poważnego i będziemy mogli zacząć staranka:)

A dla oczekujących @, życzę żeby nie przyszedł:)

Przepraszam, że tak pobieżnie odpisałam, ale za dużo tego..
O każdej pamiętam:)

Ale Was naszło na tych zębologów. Epidemia normalnie. Co druga ma wizytę ;-)

Ja wróciłam z zakupów. Na osiedlu mam 2 apteki. W żadnej nie było testów strumieniowych. Więc kupiłam 2 Quick View. Ale sikać chyba nie będę, skoro mają czułość od 25mlU/ml. To tak samo jak Amil. Tylko chyba Quickowi bardziej ufam, bo on nigdy mi 2 kreski po pewnym czasie nie pokazał. A Amil tak. Dziwne :eek:

Skoro przestałyście świntuszyć, to idę gotować obiad :-p

Choć najchętniej to bym poszła spać, bo tak mnie zmogło... I to po kawie :szok:, bo wracając z zakupów wpadłam do Mamy do pracy i mnie kawą z ekspresu poczęstowano...

Wpadnę nieco później. Buziaki wszystkim!

im bardziej bedziecie zwlekac z dentystami tym wiekszy bedzie bol, jak mowilam ja chodze co pol roku, i usuwaja mi tylko kamien a to nic nie boli, wczesniej jak chodzilam co kilka lat to mialam takie ubytki ze szok a bolalo jak nie wiem; wiec dziewczyny ruszcie wasze 4 ltery dla waszych fasolek :-P

reklama
PS KOCHAM CIĘ P.S - Cecelia Ahern (786270114) - Aukcje internetowe Allegro

licytujcie bo to swietna ksiazka, daje duzo do myslenia zanim sie poklucimy o pierdoly.... bo tej drugiej osoby za chwile juz moze nie byc i juz nie bedzie nam dane przeprosic... ja plakalam przy kazdej kartce

Czytałam obie i polecam gorąco tak jak Pati.b

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry