Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To ja wam jeszcze powiem,
że właśnie dzwoniłam do stomatologa i we wtorek o 10.30 mam wizytę...
Już zaczynam się bać....:-zawstydzona/y:
a co do dziwnych miejsc to byl i samochod i laka i kuchnia, a i na tej lace nas przylapali :-) ale tak nas widzieli z jakis 300 metrow z gorki, wiec nie rozpoznali tylko ze do teraz nie wiemy czy czasem nie robimy kariery na np red tube lub youtube 
podpisuje sie ja tez sie boje dentystow panicznie!!!mnie też coś w nocy zaczął ćmić ząbek.....ale ja sie umówie jak juz sie stestuje, żeby wiedzieć na czym stoje jeśli chodzi o ewentualne znieczulenie.....ale juz się boje....ble, nie lubie dentystów....zawsze mówiłam, że wolę sto razy iść do gina niż raz do dentysty!

, bo wracając z zakupów wpadłam do Mamy do pracy i mnie kawą z ekspresu poczęstowano...PS KOCHAM CIĘ P.S - Cecelia Ahern (786270114) - Aukcje internetowe Allegro
licytujcie bo to swietna ksiazka, daje duzo do myslenia zanim sie poklucimy o pierdoly.... bo tej drugiej osoby za chwile juz moze nie byc i juz nie bedzie nam dane przeprosic... ja plakalam przy kazdej kartce
empik.com - Na końcu tęczy - Cecelia Ahern- 31.99zł a przy tej to mozna ze smiechu plakac