Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ilonka zrobiła się zastrzał obgryzłam skórkę bo odstawała i palec mi spuchł jak bania i podszedł ropą więc to powoli zaczynam zwalczać żeby gożej się nie zrobiło bo od wczoraj było więcej ropy.witam
tak poleciałyście dziś z tymi postami, ze ciężko mi będzie nadrobić
ja miałam dziś przeboje z migreną więc cały dzień chodziłam jak na kacu, a jeszcze @ jest tak obfity, ze ledwo żyję, dobrze ze idę w przyszłym tygodniu do lekarza, bo przynajmniej dopytam czy takie duże @ to norma, nawiasem mówiąc mam już listę pytańchyba z godzinę potrwa moja wizyta
karola, a co to za świństwo ci się na palcu pojawiło?
Lecę bo jutro znów do pracy śmigam na rano
miłej nocy

co to za obgryzanie.A tak powaznie to ja kiedys z zastrzałem(precowałam w sklepie miesnym) musiałam az do chirurga isc zeby u Ciebie to podobnie sie nie skonczyło
.Nie wiem czy w ciąży mozna ale może sobie rywanol na to przykładaj żeby rope wyciągnąc.Zdrówka kochana i zeby mi to ostatni raz było
.

zajęło by mi to czasu do samej nocy ,albo i dłużej

to Ci wysoka temperatura!!!

Dziewczyny akcja buty za oknem odwołana. Wesela nie będzie. Nie mam sił pisać więcej. Nie wystawiajcie butów. Po prostu.