• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
grrr..wywalilo mnie...
wiec tylko napisze, ze Mamie Sowki - gratuluje synusia!!!!

jak juz pisalam ja nie mialam lyzeczkowaania...i wszystko ze mnie samo leci....MASAKRA..ale juz jest na finiszu.. :-)

we srode ide na kontrolne usg i jesli wszystko jest czyste i moje wyniki krwi (tarczyca) wjda w porzadku to tu mowia zeby od razu sie starac....

och..prosze zeby wszystko bylo czyste....taka ilosc krawienia i potem jeszcze zabieg...tego chyba bym nie przezyla....

she - nie fisiuj..jak mowi moja siostrzenica :tak:

Kochane witam ale macie produkcje:-):-)
ja dopiero teraz bo musiałam napisać plan pracy magisterskiej i literaturę bo koleżanka w wekend zrobi mi wpis w szkole bo ja się niestety przeziębiłam ale nie wiem jakim cudem jak siedzę w domu no ale cóż kolejna górka do pokonania:-( już ropy nie mam przy palcu zwalczyłam ją wczoraj ale za to mdłości mnie męczą jak diabli:-(
she pisz tu szybko co się stało nie martw się to tylko chwilowe zdenerwowanie i stres związany ze ślubem będzie dobrze:-):-) i odezwji się bo my się tu o ciebie wszystkie martwimy.
Agatko
fajnie macie że możecie baraszkować my mamy zakaz ale jakos sobie radzimy inaczej.teraz jest dzidzia najważniejsza :-):-).
gagatka trzymam mocno kciuki żeby wszystko sie wyczyściło i żebyście szybko zaczęli staranka:-):-)
karolciu81 co tu jaies dołki widzę prosze się uśmiechnąć :-):-) trzymam kciuki żeby fasolka była już w brzuszku:-) innym dziewczynkom też oczywiście tego życzę:-)
viola lepiej teraz nie używaj tamponów niech wszystko się oczyści szybciutko i zaczynajcie staranka.
Dobrze skarby ja uciekam bo zaraz chyba odwiedzę kibelek bo strasznie mnie męczą te wymioty . Buźka

Gagatka to dobrze, że już dobiega końca a jeszcze lepiej, że po badankach możesz zaczynać:-), kochana już niedługo dołączysz do staraczek nawet się nie zdążysz obejrzeć a już będziesz miała zielone światełko czego ci gorąco życze:tak:.

Dziewczyny mam do was pytanie jak opoznic@ o kilka dni ale bez zadnych tabletek od ginekologa tylko tak naturalnie?Bo mam artroskopie na te kolano za 2 dni a brzuch juz mnie boli a jak dostane to nici z zabiegu i znow tyle czekac.Znacie tekie sposoby:biggrin2: lykam witamine c hehe moze cos pomoze.

Lenko obawiam się ,że poza pigułkami chyba nic tego nie potrafi, ja nieraz jak już chce mieć @ to ona uparcie nie przychodzi na czas, np dziś powinnam już mieć a tu nic, chciałabym już mieć, żeby m u dentystki w przyszłym tygodniu nie siedziała z @ bo początki to miewam obfite a kanałowe leczenie trwa ok 40 minut.

kobietka22 U mnie jest tak samo jak chce zeby przysla to sie spoznia a jak czcialabym zeby troszke pozniej to przyjdzie :-(no zobaczymy czy sie uda cos zdzialac zeby nie przyszla:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry