• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam!
kaśka córcia śliczna... i ach... te loczki :-):-)
aga super, że z dzidzia wszystko ok! ale w sumie nie ma innej możliwości...
she przytulam...
motylku i kinguś proszę ucałować córcie od e-ciotki!

Dobranoc dziewczynki ;-)

Dziewczyny dziękuję za słowa otuchy. Wiem, że jesteście ze mną.

Cały dzień dziś pada.

Nieszczęścia chodzą parami, bo rozchorował się mój pies. W nocy się dusił. Więc dziś byliśmy u weta i jest na antybiotykach przez kolejne 4 dni.

Ja nadal w szoku. Mój M też.

Dziś jedziemy odebrać tort weselny, bo było za późno na jego odwołanie w cukierni. A na 19 na różaniec do domu brata M. Boże... Brat M się wybudował, jego Mama przyjeżdżając na ślub miała pierwszy raz być w tym domu. I będzie... Na różańcu... Nie mogę tego pojąć.

My za 45min byśmy ślubowali...

Źle się czuję. Mdli mnie i dostałam biegunki od nerwów.

Dziękuję, że jesteście z nami. Lecę rozpakować zakupy, bo na noc przyjeżdża moja niedoszła Teściowa. Nie wiem jak zniosę jej smutny widok...

Aga34 cieszę się, że z dzidzią wszystko ok.
kochana tulam mocno nie jestem w stanie sobie wyobrazic przez co przechodzisz :no::no::no::no::no:
tulam mocno

ja juz jestem wczoraj bylam na urodzinkach u brata bylo nawet fajnie ;-);-);-);-)
tyle ze o 9 juz w domku bylismy, maly marudzil i do spania trz bylo go polozyc:sorry2::sorry2::sorry2:

Witajcie, ja sobie jade na pigułach przeciwbólowych , ale jest coraz lepiej ósemka a raczej ósemki odpuszczają pomału bo zauważyłam, że druga z góry się pcha i to niestety po tej samej stronie:baffled:.Jak nie urok to................
Karolcia oj to cie teraz będzie korciło:tak:, no ja też nie radze robić zbyt wcześnie mój pierwszy test w dniu spodziewanej @ nic nie wykazał dopiero trzeci pokazał całą prawdę:tak:.
Kasia córcia śliczna:-), prawdziwa księżniczka;-).
Ale tu puściutko dzisiaj.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry