• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

mnie to tak wyprowadziło z równowagi że zasnęłam chyba kolo 6 rano przepłakałm pół nocy te opisy były bardzo drastyczne
albo jakis świr albo ktos kto chce by go zauważyć

reklama
Kasiu, wiem, że to straszne, ale niestety na tym świecie byli, są i będą idioci. Nie pozostaje nam nic innego, jak ich tępić :dry:

Chociaż mi się bardziej wydaje, że to jakiś świr, który nie mając własnego życia próbuje zaistnieć w internecie...

Myślę, że dałoby się do niego dojść... W dzisiejszych czasach jest to jak najbardziej możliwe. Admini muszą mieć jego IP.

nie mówmy juz o tym bo znowu i ja juz płaczę im właśnie o to chodzi by o nich mówić
ale jak jeszcze raz znajdę tu coś takiego to od razu kieruje sprawę do policji bo oni będą wracać

to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)

Witam

Czesc dziewczynki...
Ja jakos kiepsko spalam...od dwoch dni mi dokucza kregoslup...Chyba jestem juz za ciezka...Taki maly slonik-hihi.
Milej niedzieli.
Mnie w ciąży nie bolał dopiero teraz dokucza jak trzeba "małego" szkraba na rękach nosić.

SHE bardzo mi przykro.

to ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)
Super:-D:-D:-D

A ja mam chwilkę bo mała śpi ale czekają na mnie naczynia do zmywania:-(
M w poniedziałek idzie do pracy więc w nocy sama będę musiała zajmować się małą w dzień będzie siedziała ze mną mama. Zobaczymy czy nie będzie kłótni ;-)

Wybaczcie że sie wtrącamale z tymi ząbkami to mam czasem wrarzenie ze lekarze naciągają.Ja mam porzaddną próchnice w dwóch zebach(brak czasu i odwagi zeby isc do dentysty:sorry2:) i jakos urodziłam dziecko.Jedyne w czym moze byc problem ze w pewnym momencie dziecko potrzebuje duzo wapnia do budowy kosci i własciwie wszystko zabiera matce ,wiec problem moze byc duzy po porodzie z powodu niedoboeu wapnia jezeli sie go nieuzupełnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry