Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam
miłej i spokojnej niedzieli :-)
ależ mam lenia, tylko że już mnie zaczyna męczyć to walanie się z kąta w kąt.
nie wiem, czy któraś z Was wczoraj oglądała "Mam talent", aż się popłakałam ze śmiechu jak Wojewódzki próbował rozruszać małą baletnicę, a niunia chyba z nerwów stała jak zamurowana ;-)

dokładnieWitaj!
Też to oglądałam...
Myślałam, że posikam się...
A jeszcze potem jak dodał,
że chce te same witaminy...

laski mam pytanie czy któraś z Was dostala wczoraj brutalna wiadomość od jakiejś bestii co próbowała sie wkraśc na bb

Czesc dziewczynki...
Ja jakos kiepsko spalam...od dwoch dni mi dokucza kregoslup...Chyba jestem juz za ciezka...Taki maly slonik-hihi.
Milej niedzieli.

Witajcie, ja sobie jade na pigułach przeciwbólowych , ale jest coraz lepiej ósemka a raczej ósemki odpuszczają pomału bo zauważyłam, że druga z góry się pcha i to niestety po tej samej stronie.Jak nie urok to................

Przed starankami mam je zamiar usunąć i jeśli Ty masz taką możliwość, to tez się lepiej o to dowiedz. Jak byłam w drugiej ciąży, to wyjątkowo czułam te ósemeczki, a proszków przeciwbólowych brać nie chciałam... no i się męczyłam. Nie wiem, dlaczego ząbki często wariują w ciąży, ale niestety tak jest.
Więc chyba dla dobra dzidzi lepiej je usunąć 

Cześć dziewczynki!
Właśnie zakupiłam sobie książeczkę...
ANIOLKOWE MAMY historie kobiet ktore poronily (785959014) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo jestem jej ciekawa...

Może warto, abyśmy też sobie takie książki sprawiły...Witam
miłej i spokojnej niedzieli :-)
ależ mam lenia, tylko że już mnie zaczyna męczyć to walanie się z kąta w kąt.
nie wiem, czy któraś z Was wczoraj oglądała "Mam talent", aż się popłakałam ze śmiechu jak Wojewódzki próbował rozruszać małą baletnicę, a niunia chyba z nerwów stała jak zamurowana ;-)

laski mam pytanie czy któraś z Was dostala wczoraj brutalna wiadomość od jakiejś bestii co próbowała sie wkraśc na bb

)