Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witam jestem nowa jeżeli chodzi o to forum również poroniłam mam takie pytanie po jakim czasie od poronienia dostałyście okresu ( poronienie samoistne bez czyszczenia )
Kasiu pięknie wygladała Twoja królewna.oto moja królewna w dniu wczorajszym
Zobacz załącznik 175109
Zobacz załącznik 175110
Zobacz załącznik 175113
Zobacz załącznik 175114

Wszystko jest w porządku .Widocznie taki Twój urok.Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam po USG. Z dzidzią wszystko ok. Lekarz mówi że takie plamienia się zdarzają nawet do 3 miesiąca w okresie planowanej @. Brzuszek też mnie boli tak jakbym miała dstać @. Czy ja jestem jakaś nienormalna??
;-):-)Ja też gratuluję.KOTI no to tylko gratulować
cieszę się bardzo

no to nie ma sie co martwic tylko odpoczywac...Witam dziewczynki
Właśnie wróciłam po USG. Z dzidzią wszystko ok. Lekarz mówi że takie plamienia się zdarzają nawet do 3 miesiąca w okresie planowanej @. Brzuszek też mnie boli tak jakbym miała dstać @. Czy ja jestem jakaś nienormalna??
no i co z przeczuciem?? testy potwierdzily??A ja podjęłam decyzję...kupiłam dziś sobie dwa testy....ale nie mam zamiaru ich robić....niech poleżą, aż mi się @ spóźni...czuje się nadal dziwnie, ale mam wewnętrzne przeczucie, że w tym cylku nic z tego nie będzie i nie chce zobaczyć jednej kreski....to jeszcze kilka dni do @...wytrzymam.
a ja to sie czuje jakbym co najmniej profesure robila - takie to trudne... magisterka to byl pikus w porownaniu z tym co teraz wyprawiam z tymi wszystkimi wynikami itd...No, niestety...
Życie jest naszym sprawdzianem...
Tylko czy ten sprawdzian musi być taki trudny???
ktos mocno przegial - mam nadzieje, ze to naprawde sie nie dzialo tylko ktos zrobil sobie makabryczny kawal...mnie to tak wyprowadziło z równowagi że zasnęłam chyba kolo 6 rano przepłakałm pół nocy te opisy były bardzo drastyczne
albo jakis świr albo ktos kto chce by go zauważyć
to nic przyziemnego - piekny moment i powiedzialabym nawet ze niezeiemskito ja napisze o czymś przyjemnym - zaczynam czuć jak dzidzia sobie pływa w brzuchu gdy rękę położę :-). i dziś dostałam pierwszego porządnego kopniaka aż mi brzuch podskoczył :-)