Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, ja też uwielbiam piosenki Ani Wyszkoni nawet mam starą płyte łez gdzieś ukrytą taką raczej smutną od dawna słucham jej piosenek:-).
.
oj gdyby mama wiedziala :-)Witajcie kochane ponownie .praca tzn. Temat pracy, plan pracy magisterskiej został zatwierdzony więc jestem zadowolona:-):-)
she słońce a nie myślałaś żeby porozmawiać z psychologiem ja tez miałam taki okres jak poroniłam wszystko zawaliło mi się na głowę byłam na paru spotkaniach i mi troszkę pomogło wygadałam się , wypłakałam i było jakoś inaczej. I teraz wiem że jak nie będę naprawdę umiała sobie dać rady to pujdę do niego bo to pomaga.
Decyzja zapadła czekam z M do czerwca lub lipca ze starankami żeby więcej kasiorki było, ale to już ostatnie przesunięcie i do dzieła, a jak znajde prace w międzyczasie to jeszcze lepiej.
She przytulam nie wiem co moge napisać dlatego tylko przytulam ciepluteńko:-(
no to gratulacje. Teraz nie pozostaje nic innego jak pisać, pisać, pisać.
Jeśli praca mi nie pomoże oderwać się od złych myśli to chyba o psychologu pomyślę poważnie. Już jakiś czas temu szukałam, ale na tym się skończyło, bo jakoś doszłam do równowagi. Teraz póki co się nie zapowiada. Za dużo tego bym mogła to w tak krótkim czasie ogarnąć.
A ty karola chodziłaś na spotkania indywidualne czy grupowe?
No i super. Nie ma to jak plan. Przynajmniej jest się czego trzymać.
Trzymam kciuki za znalezienie pracy!
Dziękuję.
pati.b dobrze pamiętam, że jutro masz rozmowę? Czy coś chrzanię?
No... To super. Zadaję pytanie, na które już wyżej jest odpowiedź... Wybaczcie. Po prostu ostatnimi dniami jestem trochę od siebie...