Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bo te dwie fotki co dostałam to jakieś takie niezbyt wyraźne, no i ogólnie w domu to jakoś rzadko po pracy do kompa docieram. W weekend może spróbuję może Ludzika upublicznić ;-)A żadnym zdjęciem się nie pochwalisz? :-(

Bo te dwie fotki co dostałam to jakieś takie niezbyt wyraźne, no i ogólnie w domu to jakoś rzadko po pracy do kompa docieram. W weekend może spróbuję może Ludzika upublicznić ;-)
Witajcie,
ale ja dziś miałam sen:, że zafasolkowałam :-)
Karolcia81 czasem niby jest to normalne takie krwawienie, bo niby termin @ itp, ale jak już tyle dni się utrzymuje to plamienie to można pójść do ginka. Jesteś już prawie w 5 tyg., ja za pierwszym razem też w tym czasie byłam u lekarza i po usg już widać było pęcherzyk. Poza tym jak się martwisz o fasolinkę to zrób sobie betę w odstępie 48h i sprawdź przyrost. Lekarz co najwyżej to ci da duphaston albo inną luteinę i każe leżeć.
Karola, jakby dało radę to bym wybrała się wcześniej na wizytę.Dziewczyny, a jak to jest z tym sluzem. Bo ja miałam kilka dni wtedy te plamienia....a teraz nic nie ma..tylko czasami się pojawi kilka plamek sluzu na wkładce, ale on jest taki dziwny...taki jakby kawowy ( jak kawa z mlekiem), czyli nie jest to krew tylko lekko brudnawy sluz....czy powinnam się zaniepokoic i iśc wczesniej do gina, czy to tak może być i poczekać te 10 dni.
Co stwierdziłaś, że potrzebujesz porządnego kopa ? ;-)A ja miałam właśnie bliskie spotkanie z prądem. Niezapomniane wrażenia. Ale nie polecam.
Co stwierdziłaś, że potrzebujesz porządnego kopa ? ;-)
Mam nadzieję, że nic Ci się nie stało od tego prądu, i nie wkładaj więcej paluszków do kontaktu ;-)