Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no widzisz same zalety rzucenia tej roboty... nie zastanawiaj sie bo szkoda nerwow - jak tylko wystarczy wam jedna pensja przez chwile to szukaj czegos innego...She - problem w tym, ze ja juz nie chcę pracować w warszawie, tylko gdzieś tu u mnie...a jeśli dalej tam zostanę to nigdy tu pracy nie znajdę, bo nawet nie ma jak cv gdzieś zanieśc, nie mowiać juz o np rozmowach, bo przeciez u nas jednodniowych urlopow sie nie dostajewięc sa 3 rozwiazanie..1. dalej tam siedziec i dawac sie wykorzystywac i miec nadzieje, że szybko bede mogla sie starac o fasolkę 2. zwolnic sie .3. prosic zeby mnie zaklad pracy zwolnil wtedy przez 6 mcy mam kuroniowke..szczerze mowiac trzyma mnie tam tylko mysl, że szybko ustabilizuje tarczyce i bedzie dzidzius...chociaz teraz to nawet nie mam kiedy do lekarza isc
POPIEPRZONE to wszytsko
I oczywiscie jak ja jestem w domu i mogę troche pogadać na forum to nikogo nie ma...a jak na tygodniu to ledwo daję radę doczytać..:-)heh..
kuruj noge bo potanczyc trzeba...Dzien dobry ja na chwilke bo dzis wogole nie mam czasu dopiero usiadlam na troszke bo caly dzien cos robie to pojechalam na zakupy rano pozniej obiad :-).No kochane ja w poniedzialek juz do szpitala z noga trzymajcie kciuki a tak sie boje:-)ze hoho ale msui byc dobrze bo tu za pasem juz sylwester i moze nozka polupie.POZDRAWIAM I MILEGO POPOLUDNIA
ja tez mam takie wrazenie, ze ostatnie poronienie bylo po sexiku...teraz sie juz nie dam zbalamucic M.No wiec u mnie sexa nie ma,bo sie normalnie w zyciu boje,wiem,ze moze i głupie,ale wczesniej dzien po naszym baraszkowaniu -poronilam,wiec wole sie wstrzymac. I w sumie lekarz tez prosil o wstrzymanie sie z sexem do 12 tyg . wiec wstrzymujemy sie![]()
mnie tez bylo ciezko utrzymac tajemnice i nastepna ciaza tez pewnie bedzie rozglaszana calemu swiatu bo tak sie bede cieszyc...Kasiu nie dziwię się, ze nie wytrzymałaś z tą słodką tajemnicą, ja też bym nie umiała pewnie utrzymać tego w tajemnicy
ja też lecę na tv, do juterka
kasikz szybko leci ale ciągle jest coś:-karolcia to już 16 tydzien. Ale czas leci. Zaraz nim sie obejrzysz będziesz przytulać swoją dzidzie. Buziaki
to 24 dzien od zabiegu.
dziewczynki witam w niedziele i prosze o porade.
w piątek bylam u ginki i powiedziała że jest ok.a moje endometrium ma 5mm.i do @ jeszcze troche,a ja dziś mam plamienie.to 24 dzien od zabiegu.
dodam że po zabiegu 4dni krwawiłam lekko.uch mam boja .![]()