Dziewczynki jak to u was było ze śluzami we wczesnej ciąży?Ja w poprzedniej miałam takie białe gęste mleczko tylko zapomniałam czy od razu po owu czy dopiero jak sie maleństwo zagnieździło, a jak to było u was od razu tak mokro czy troszke później , miałam sie nie nakręcać bo sobie obiecałam a dziś aż zamarłam jak poczułam ,że wylewa mi się jakieś ciepełko" tam"

i patrze a to jest białe

, i aż mi serce z nadzieją zabiło mocniej, tylko, że to sie stało na ulicy i zanim dotarłam do domku to już wyschło i nie wiem jakiej konsystencji było

.
Selenko śliczna córcia toż to urodzona modelka

Karolcia to odpoczywaj sobie jak najwięcej pilocik tv i relaksik pełen
Karola najlepiej zaczekaj z wizytą co lekarz powie na te wyniki może tak musi być, napewno wszystko jest dobrze.
Annas im wyższa betka tym późniejsza i silniejsza ciąża dziś grzebałam w tych normach tak z czystej ciekawości.
Aguska koniecznie napisz po wizycie co tam lekarz powiedział i zaradził.
nieoficjalnie mówie i nie wiem czy to może mieć związek ,ale przywitałam sie dzis z kibelkiem
Dobra już sie nie nakrecam bo wam pisałam ,że nie ma co sie nakrecać, a teraz ja oszalałam ,ale to z troski maleństwo żeby jak najszybciej sie zorientować jeśli jest i skoczyć do gina po wspomagacz bo mówił, że może mi zapoda coś na podtrzymanie i kazał zaraz jak sie zorientuje dryndać.Mój M powiedział dziś po tym "białym ciepełku" : "ocho zaczyna sie teraz czekam kiedy dokonasz zakupu w postaci 10 testów.