• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ale daje rade i biorę sprawy w swoje ręce - skoro to może być pęcherz to wybiorę się do urologa a od jutra zadziałam cos z żurawiną ( słyszłam że pomaga). Jakoś uczepiłam się tej myśli ze to pęcherz mi dolega a nie cos z dzidziusiem i jakos wytrzymuje te bóle dla niego :)

reklama
hej królewny
przepraszam że dopiero teraz piszę ale mam fatalny dzień
jestem strasznie podminowana wszystko mnie dziś drażni
do tego zgaga która towarzyszy mi cały dzień i nic nie pomaga
piersi bolą jak nigdy płakać mi się chce

co do moich wczorajszych emocji to dziś są inne lepsze
wiem że moja reakcja była zła powinnam się cieszyć i nie spodziewać nic więcej jak pęcherzyka ale sama nie wiem co myślałam
cieszę się że jest pecherzyk że beta rośnie prawidlowo i pewnie jak pójdę za tydzień to zobaczę swoje dzieciątko z pięknie bijącym serduszkiem

Kaśka myśl pozytywnie, a zobaczysz za tydzień dopero będziesz się cieszyć. Trzymam kciuki za twojego maluszka. Ja powiem że choć to uciązliwe to jednak lubie ten ból piersi bo wiem że to oznaka ciązy :)

reklama
ej co to za pesymizm?? glowa do gory, i wszystkie smutki a sio !! wyganiam i zaklinam wszystkie smutki!!!

ide sie wypluskac i kocura wypuscic na kupe bo juz mialczy... jej ja mam juz dziecko w domu ! Zwie sie Klakier haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry