Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Witajcie dziewczyny. Jestem Aniłkową mamą, mojego skarba straciłam w 8tc, 08.04.2009. Właśnie powinnam rodzić:-(
Piszę do Was, bo od 2 tyg wiem, ze znowu mam szansę na bycie mamą. Jestem w 6tc. Już od 2 tyg, jestem na zwolnieniu lekarskim, gdyż bolał mnie brzuch i plamiłam, było to gdzieś około 5 dni przed przyjściem @- na szczęście nie przyszła:-) Tak jak większoś mam po stracie jestem bardzo wystraszona i pełna obaw. Mam nadzieję, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i z Wami ten czas będzie mi mijał szybciej. Już byłam u lekarza, ale USG nie miałam robionego. Na to badanie idę 16 listopada. Z jednej strony chcę, żeby to było już z drugiej, żeby to badanie odwlec. Boje sie usłyszeć wyrok. 3razy robiłam bete, bardzo ładnie rosła. Dziś zrobiłam czwarty raz i czekam na wyniki. Trzymajcie kciuki, zeby było dobrze. W kwietniu miałam zabieg łyżeczkowania, później zrobiam troche wyników, miałam lekarza, do którego chodziłam prywatnie i to on zlecił mi badania. Ma, zaburzenia hormonalne, zbyt niski progesteron. Od sierpnia brałam luteinę, no i teraz też biorę.. Oj ale się rozpisałam!
Chciałabym się jeszcze szczególnie przywitać z Gosią Lew:-) Nie wiem czy mnie pamietasz, byłam z Wami na listopadówkach 2009, tylko odeszłam w kwietniu. Bardzo przeżyłam, to co mnie spotkało i nie wchodziłam na forum, dlatego nic o Tobie nie wiedziałam. Przytulam teraz.
Milego dnia i powodzenia dziewczyny:-)
z ziemniaczkami a na 1 rosołek, na chudym drobiu.Jam.Dobranoc.

;-);-);-);-)