Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pati to chyba owulka ja zawsze miałam w 12 dc owulkę więc po ty jak opisujesz ten ból to raczej na pewno jest owulka:-):-).a mnie od wczoraj w nocy lewy jajnik chyba boli, bo czuje takie klucie az na biodro idze, jakbym miala posiniaczone... To 12dc wiec czy to juz owulka?? Zglupialam bo sama nie wiem czy to jajnik czy cos innego, jak sie dotke za biodro to tak jakbym dotykala mega siniaka.. Ide zupke gotowac powoli a potem mielone klipsiki zrobic. Papa agus gdybys nie zdolala sie umowic do gina to jedz sobie na pogotowie-bedziesz spokojniejsza
raczej nie od tego moim zdaniem to jest zagnieżdzanie ale nie jestem ginekologiem i musisz jak najszybciej iść do niego.w dzień tli trochę ten ból czasem mocniej - ale dopiero od wczoraj. Do tej pory to był tylko ból w nocy i trwał tak 15-30 min. Pewnie na brzuchu spałam ale czy to może być od tego.?