Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Właśnie, jak to jest z seksem na początku??? Ja profilaktycznie stosuję "wstrzęmięźliwość" , ale nie ukrywam, że niechętnie z obu stron ;-)![]()

ja bym tez nie robila, tylko sobie obliczyla procentowo kiedy by mi wyszlo te 9 tys, przy wzroscie o 66%, aguska u ciebie wyglada ze za jakies 4-6 dni powinno juz widac pikajace serducho
a co do przytulanek to mi sie wydaje ze to chodzi glownie o orgazmy, wiec obojetne mi czy na inne metody by mi gin pozowlil, bo bez szczytowania to i tak lipa.... ostatnim razem my nie wytrzymywalismy bez przytulanek i byly i orgazmy tez byly ale seks nie byl przyczyna obumarcia ciazy... orgazm moze wywolac poronienie bo sa skorcze macicy, ja choc sie balam nie moglam nad tym zapanowac a chlop jak to chlop on to juz na pewno nad tym nie zapanuje... nie wiem jak tym razem sobie poradzimy chyba bede liczyc na zgode gina :-)