• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Tak jak pisałam, my mamy zakaz:-( Nawet nie pytałam lekarza, sam zabronił..
Ja w 6 tyg i 1d od@ miałam betę powyżej 10000, to liczę, ze w poniedziałek zobaczę serducho- to będzie 7t1d

reklama
Karola trzymam kciuki żeby te ciche dni jak najszybciej minęły.
Just oj ,ale twój suwaczek mknie:tak:.
Wiecie co dla mnie to jest dziwne ,ale u mojej bratowej w 3 tygodniu lekarz powiedział ,że jest zdrowa dzidzia tylko, że to miałybyć bliźnieta , potem jakoś jedno drugie wchłonęło może były duże i dlatego już widział ja tam poczekam z usg jeśli teścik wyjdzie, najwyżej tylko po wspomagacz jakiś się zgłosze bo gin mi kazał.
Ginowie zlecają badanka po potwierdzonej ciąży na usg dopiero jak to jest dziewczynki?

Pati -dzięki za obliczenia - jak robiłam we wtorek betę to może już w pon widać by było serduszko :). Ale wtedy oszaleje ze szczęścia. Na razie z moim nie cieszymy się bo nie chcemy zapeszać nawet mam nam nie gratulowała bo tylko trzyma kciuki - więcej osób nie informuję.

Pati, bo z macania dla lekarza wychodzi, czy tam się wszystko powiększa stosownie do tygodnia ciaży.

Kobietka, w 3 tygodniu ciąży to chyba, żaden lekarz Ci nie jest w stanie powiedzieć czy dzidzia zdrowa jest czy nie. W 7 tyg, ludzik jest na tyle mały, że można tylko powiedzieć czy jest, i czy serducho mu odpowiednio szybko pika, i czy nie ma zagrożeń typu krwiaki.
A jeśli chodzi o kierowanie na badania to nie ma reguły. Poprzednio lekarka mnie skierowała w 6 tyg., bez usg, gdy nawet z badania nie wynikało jej jeszcze, że w ciaży jestem. A ta teraz stwierdziła, że zrobienie badań wcześniej i tak niczego nie zmieni jeśli chodzi o powodzenie donoszenia ciąży.

agu_ska bardzo możliwe, bo beta rosnie niesamowicie szybko. W 5 tyg 1d miałam 3985 tydz później powyżej 10000 tys ile powyzej to nie wiem, bo moje laboratorium juz nie liczy:wściekła/y: W tamtej ciąży widziałm serduszko w 6t6d, wtedy fasolka miała 89mm a dziewczyny piszą, że widziały serducho przy wymiarach45mm:-)

aha, kurcze a po co taka wizyta z macaniem, co on tam wymaca procz ciazy?? Nie pojmuje tego ale nie jestem lekarzem haha

dobra zmykam te frytki robic

aha i pamietajcie dzis dzien bez smutkow, stresow, i nerwow-dzien dobroci dla fasolek :-d :-d :-d

karola glowa do gory, z mezem czasem tak jest ze lepiej od niego odpoczac, moze pojedz odwiedzic kogos bliskiego, a jak wrocisz maz juz bedzie czekal i bedzie juz dobrze i weekend bedzie super :)
pati ja mam chyba ostatnio znowu jakieś złe dni. Wczoraj chciałam zrobić babci niespodziankę bo nie widziałam jej 4miesiące a że mieszkam 50km od babci to nie jeździłam bo nie mogłam wczoraj się lepiej poczułam i pojechałam a rano siostra poszła z babcią na pobranie krwi i się okazało że wzięła za dużo leków na rozrzedzenie krwi i o mało co nie dostała wylewu do mózgu od razu zawiozłyśmy babcię do szpitala i tam została więc zamiast odpocząć u babci to ja byłam ponad 3godziny na izbie przyjęć i tak mnie brzuch rozbolał że masakra tu przyjeżdzam do domu myślałam że się wyluzuje a skończyło się na cichych dniach i nie wiem kiedy się skończą.
A jeśli chodzi o seks my mamy zakaz od samego początku do końca :-(:-( przerąbane ale co się nie robi dla dzidzi:-)

Pati -dzięki za obliczenia - jak robiłam we wtorek betę to może już w pon widać by było serduszko :). Ale wtedy oszaleje ze szczęścia. Na razie z moim nie cieszymy się bo nie chcemy zapeszać nawet mam nam nie gratulowała bo tylko trzyma kciuki - więcej osób nie informuję.

My tez na razie sie nie cieszymy...i tez wiedza tylko moi rodzice i siostra...i na razie bez gratulacji...tylko wszyscy trzymają kciuki i sie bardzo o mnie martwią.....
Ale musi być dobrze.....MUSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
just też tak myśle , ten lekarz chyba z księżyca spadł bo po wizycie powiedziała, że 3 tydzień i wszystko dobrze z dzidzią:eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry