Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
W tamtej ciąży widziałm serduszko w 6t6d, wtedy fasolka miała 89mm a dziewczyny piszą, że widziały serducho przy wymiarach45mm:-)pati ja mam chyba ostatnio znowu jakieś złe dni. Wczoraj chciałam zrobić babci niespodziankę bo nie widziałam jej 4miesiące a że mieszkam 50km od babci to nie jeździłam bo nie mogłam wczoraj się lepiej poczułam i pojechałam a rano siostra poszła z babcią na pobranie krwi i się okazało że wzięła za dużo leków na rozrzedzenie krwi i o mało co nie dostała wylewu do mózgu od razu zawiozłyśmy babcię do szpitala i tam została więc zamiast odpocząć u babci to ja byłam ponad 3godziny na izbie przyjęć i tak mnie brzuch rozbolał że masakra tu przyjeżdzam do domu myślałam że się wyluzuje a skończyło się na cichych dniach i nie wiem kiedy się skończą.aha, kurcze a po co taka wizyta z macaniem, co on tam wymaca procz ciazy?? Nie pojmuje tego ale nie jestem lekarzem haha
dobra zmykam te frytki robic
aha i pamietajcie dzis dzien bez smutkow, stresow, i nerwow-dzien dobroci dla fasolek :-d :-d :-d
karola glowa do gory, z mezem czasem tak jest ze lepiej od niego odpoczac, moze pojedz odwiedzic kogos bliskiego, a jak wrocisz maz juz bedzie czekal i bedzie juz dobrze i weekend bedzie super![]()