• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam ja mama syna 3 letniego 7 miesięcy sie starałam o drogie i w 8 tygodniu poroniłam nawet mnie nie czyścili teraz strasznie sie boje jaka była tego przyczyna z 1 ciąża nie miałam problemów i do tego ten ból no i boje sie starania o następna kruszynę żeby sie nie skończyło tym samym

Witaj Betty, to dobre miejsce aby sie wyżalić i znależć pociechę a to nie łatwe jak każda z nas mówi nastepnym razem będzie lepiej:)

Słodziutka oczywiście po powrocie prosimy o raport ;-)

A ja mam gilola (tak mówi Kacper na katar) i kaszel złapałam od Kacpra :baffled:

pozdrawiam wszystkie- szykuję się do pracy :)

Witajcie!

ja tylko na chwilę na dłużej wpadnę pózniej.
Widze ze tu wieczory pod działaniem muzyki są wiec kto wie moze wezmę komputer do domku i pospiewam z wami, bo jak to mowił moj nauczyciel spiewu-pudlo rezonansowe go na mam i czemu z niego nie korzystac:-):-):-):-)

u nas nastroje swietne w zwiazku z tym ze u lekarza ok, nie nastawiamy sie jakos ze od razu nam sie uda zaskoczyc ale sama mozliwosc prob jest bardzo mila.

myslałąm w weekend o tym co mowiła gabi...ze watek zamkniety warto by stworzyc i troche to poporzadkowac...niestesty...nie potrafie tego zrobic technicznie, ale mysle ze by sie przydało.zwłaszcza ze ostatnio szukałam czegos w postach i naprawde bylo mi sie ciezko przekopac przez te 700 stron...poza tym duzo piszemy o sobie i mimo ze wiadomo ze internet anonimowy, to jednak chyba nie do konca.....ja musiałam zlikwidowac konto na naszej-klasie ze wzgledy na spam i rozne nieprzyjemne sytuacje-maile, wiadomosci....

pomyslcie o tym ze moze warto zaczac watek tylko o badaniach...tak na poczatek....

a meggie to juz nie powninna wrocic???
odezwij sie kochana jesli juz jestes:-):-):-)

hehe i nawet nie probuj nadrabiac tego co te gaduly napisamy jak cie nie było----pily i spiewaly, spiewaly bez picia...i gadały, gadały, gadały.......kochane gadułki....
dzieki nim kilka z nas zapomniało na chwile o problemach....

modroklejko witaski :-) wątek o badaniach już od paru dni jest osobny, więc kuknij sobie i dopisz jeśli Tobie zawarte w nim info zdają się być warte uzupełnienia.

szafirek - zaraz własnie mykam do lekarza...
a Tobie zdrówka życzę..:-)

betty - witaj i jeśli masz ochotę napisz w jakich okolicznościach doszło do samoistnego poronienia. Bo skoro Cię nie wyczyścili to znaczy że dzidziuś sam z Ciebie "wyszedł" :-( tak jak nie jednej z nas...

Miłego dzionku wszystkim

Maggie - fakt nie czytaj bo oczopląsu dostaniesz..a jeszcze mnie za wariatkę weźmiesz...:-D:-) wolę być choć dla jednej normalna hahaha

Buziaki dziewczęta

Czesc laseczki:tak: ale jestem szczesliwa dostałam @ !!!! myslałam ze to juz nigby nie nastapi dzis jest pierwszy dzien 8 tyg strasznie sie to u mnie przeciagneło:-( ale teraz moze byc juz tylko lepiej:tak:
Serdecznie pozdrawiam i sle buziole;-)

reklama
mała gratuluje:-) !!!

witajcie dziewczynki!
mordokljko tak jak mówiła Edyta wątek juz istnieje pare dni o badankach, fajnie by bylo gdybys dodala cos od siebie, choc ty ostatnio nam tak ładnie opisałas badania..moze by odnaleźc twój post skopiowac i wkleic do nowego watku? pomysl o tym:-)

a ja mam ostatnie 3 dni wolnego!!! az sie boje pomyslec o czwartku, tym bardziej ze nic mi sie nie goi i boli dalej okropnie! no ale trzeba wrócic do swiata zywych, dzis wybieram sie do lekarza rodzinnego, no i chce sie umwic do dermatologa..
pozdrawiam i milego poniedzialku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry