• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam kobitki

koti rzeczywiscie strasznie duzo pisania i strasznie duzo sie dzieje.... tak sie zastanawiam czy ekarz mi pozwoli od marca sie starac kurcze mysle juz o tym jak szalona... z reszta widac po suwaczku nawet... dzisiaj zakladam sobie zeszyta z cyklami widze ze po porodzie krwawienie juz znika i zostajke glownie plamki brazowe... wiec zaraz jak zniknie zaczne mierzyc temp i obserwowac sie chce zobaczyc czy owu bedzie czy nie...

a gdzie mozna kupic testy owulacyjne????? bo nigdy ich nie uzywalam a duzo dziewczyn o nich pisze:happy:

tertaz bede siedziala na forum dniami calymi, mam urlop macierzynski 8 tygodni mi przysluguje takze do stycznia... a potem myse ze jak pojde do pracy to mi zleci czas do marca... jesli chodzi jeszcze o ten marzec kurcze boje sie bo jakby sie np udalo juz w marcu w co watpie ale wszystko sie moze zdarzyc to by na slubie byla w 5-6 miesiacu a teraz w takim czasie urodzilam dzidziusia :-( a robimy wesele.. ciezko mi jest odlozyc to dalej jesli lekarz np da zielone, albo sie boje ze bede musiala lezec w szpitalu i wszystko trzebabedzie odwolac... sama mjuz nie wiem w ogole to juz glupieje i zaczynam sobie wlasnie teraz nie radzic z tym ze Antoś odszedł :-(:-( [*] moj skarb najwiekszy :*

reklama
anetha u mnie przed ciaza owulacja byla tak strasznie widoczna ze szok... od 3 miechow sprawdzalam wszystko ale wtedy wiedzialam kiedy mam owulke i akurat sie udalo smiem twierdzic ze przed 2 cykle nie mialam w ogole owulki :zawstydzona/y: a ja bym chciala testy zeby sprawdzic teraz po porodzie czy to co wyczytam sobie z wykresu bedzie sie rownalo krecha na tescie owulacyjnym tylko gdzie je kupic hurtem??

Te testy kuplilam w aptece ok 25 zl 5 szt ale widzialm tez na alegro sa tansze.
Ja jestem 5 miesiecy od poroniienia mialam juz 6 cykli kazdy byl inny.Ale teraz ostatni cykl który trwa widze ze wrocil do normy .lekarz dal nam zielone swiatelko po 3 cyklach.Ale my postanowilismy poczekac .Starmy sie dopiero 1 cykl tak na maxa.
Pozdrawiam

anetha81 dziekuej za odpowiedz. chyab sobie je kupie tak zeby byly do sprawdzenia.... mam nadzieje ze lekarz mi da tez zielone swiatelko po 3 miesiacach a moge sie zapytac czy ty tez mialas przedwczesny porod czy poronilas?? ja urodzilam w 23 tc :-( bo jakos dziwnie zaczela mis ie rozwierac szyjka i to przebiegalo bezobjawowo i potem pecherz plodowy w pochwie ... jesli nei chcesz nie odpowiadaj wiem ze ciezko sie o tym mowi. a i zycze Ci kochana zebys szybko zaciążyla i zeby w twoim brzuszku pojawila sie cudna istotka :tak:

Cześć dziewczyny...
Zajrze do Was później...teraz idę na drugą, słabiutką kawkę do mamusi, bo mój Z jest w pracy,a jak nie wyjdę z domu to się zabiore za porządki bo już mnie powoli zaczyna nosić w domu....a to nie jest wskazane...więc wole spacerek do mamusi....
...czuje się ogólnie dobrze...tylko wyglądam mało atrakcyjnie....włosy mi się cholernie szybko przetłuszczają, że powinnam codziennie myć, a jak mam wyjśc z domu to nie umyje, żeby się nie przeziębić, paznokcie mi się wszytskie połamały, cera zaczyna przypominać nastolatkę...no i zaczynam widzieć brak solarium...i robię się blada, prawie przeźroczysta....taki chodzący koszmarek...dobrze, że mam l-4 to nie muszę się taka ludziom pokazywać....

Buziaki.....

Ja poronilam to był dopiero 6-7 tydzień sam początek ,ale milam zabieg
A przezylismy to zmezem strasznie :(Ale wiem ze bedzie dobrze i u mnie i u ciebie i u wszystkich dziewczyn urodzimy piekne zrowe pociechy
Pozdrawiam
Musze leciec do pracy bo na 10 miilego dnia:)

reklama
Witam, witam!

jak to dobrze, że dziś piąteczek :-)

Missiiss, bardzo Ci współczuję. Jeśli chodzi o Twoje plany sprawdzania owulacji od już od zaraz, to tak sobie myślę, że może lepiej żebyś przynajmniej w tym pierwszym cyklu przed pierwszą @ nie robiła tego, po co Tobie dodatkowe nerwy i stres, wiadomo, że w organizmie w tej chwili masz hormonalną rewolucję i nawet jak w tym pierwszym cyklu nie będzie owulacji to nic się nie stanie, i nic to na przyszłość złego nie oznacza.

miłego dnia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry