missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
just witaj . wiem ze moze nei byc owulki tylko o to mi chodzi ze chce sprawdzic czy przez trzy cykle bede miala choc jedna owulacje... przed ciaza jak staralismy sie 4 cykle mialam tylko jedna owulacje
w ktorej zaszlamw ciaze ... masakra jakas... i dlatego chce poprostu wiedziec ... zalamywac sie bede jak jej nie bedzie i nie bedzie a wazne zeby byla wtedy kiedy dostaniemyzielone siwatelko... juz sie nie moge doczekac... ehhh
ej w ogole wiecie moze kiedy pojsc na wyniki wszystkie tzn z krwi i z wymazow jakis z szyjki zabys prawdzic co bylo przyczyna tego wzystkiego ?? bo sie tak zastanawiam i nie wiem kiedy pojsc czy przed pierwszym okresem po krwawieniu poporodowym czy po pierwszej @ ... bo chce zobaczyc czy infekcja to wszystko spowodowala czy co ??? bo nikt nie wie:-( help!!
w ktorej zaszlamw ciaze ... masakra jakas... i dlatego chce poprostu wiedziec ... zalamywac sie bede jak jej nie bedzie i nie bedzie a wazne zeby byla wtedy kiedy dostaniemyzielone siwatelko... juz sie nie moge doczekac... ehhhej w ogole wiecie moze kiedy pojsc na wyniki wszystkie tzn z krwi i z wymazow jakis z szyjki zabys prawdzic co bylo przyczyna tego wzystkiego ?? bo sie tak zastanawiam i nie wiem kiedy pojsc czy przed pierwszym okresem po krwawieniu poporodowym czy po pierwszej @ ... bo chce zobaczyc czy infekcja to wszystko spowodowala czy co ??? bo nikt nie wie:-( help!!