• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

just witaj . wiem ze moze nei byc owulki tylko o to mi chodzi ze chce sprawdzic czy przez trzy cykle bede miala choc jedna owulacje... przed ciaza jak staralismy sie 4 cykle mialam tylko jedna owulacje :szok: w ktorej zaszlamw ciaze ... masakra jakas... i dlatego chce poprostu wiedziec ... zalamywac sie bede jak jej nie bedzie i nie bedzie a wazne zeby byla wtedy kiedy dostaniemyzielone siwatelko... juz sie nie moge doczekac... ehhh

ej w ogole wiecie moze kiedy pojsc na wyniki wszystkie tzn z krwi i z wymazow jakis z szyjki zabys prawdzic co bylo przyczyna tego wzystkiego ?? bo sie tak zastanawiam i nie wiem kiedy pojsc czy przed pierwszym okresem po krwawieniu poporodowym czy po pierwszej @ ... bo chce zobaczyc czy infekcja to wszystko spowodowala czy co ??? bo nikt nie wie:-( help!!

reklama
jej dzisiaj piatek a nie czwartek... cos mis ie ubzduralo ... dzis juz minal tydzien od śmierci mojego Antosia :-( mam nadzieje ze sie juz bawi z waszymi Aniolkami w chmurkach i ze wszystkie sa szczesliwe i ze czuwaja nad nami...

ej w ogole wiecie moze kiedy pojsc na wyniki wszystkie tzn z krwi i z wymazow jakis z szyjki zabys prawdzic co bylo przyczyna tego wzystkiego ?? bo sie tak zastanawiam i nie wiem kiedy pojsc czy przed pierwszym okresem po krwawieniu poporodowym czy po pierwszej @ ... bo chce zobaczyc czy infekcja to wszystko spowodowala czy co ??? bo nikt nie wie:-( help!!
a co do badań, to nie wiem, czy nie najlepiej byłoby poszukać lekarze, który nie powie, że przykro ale zdarza się, tylko skieruje na badania. on będzie konkretniej wiedział, robienie czego i kiedy ma sens

Dzień dobry bardzo!widzę, że faktycznie produkcja postów wrze, ale żeby od piątej rano:szok::)
Aneczka-widziałam "wojnę polsko-ruską"-bardzo się starałam zachwycić tym filmem, bo taki szum wokół niego, ale niestety,ledwo do końca dociągnęłam,ciężka sprawa
Mississ- tak mi strasznie przykro i dla Waszego Antosia (*); co do owulki-mówiła mi położna, że przy normalnym porodzie możliwe jest, żeby owul była tylko oczywiście trudno jest złapać ten moment, bo nie wiadomo jak długi będzie cykl, ale wyraziła się w ten sposób, że to krwawienie po porodzie to jest traktowane jak @/?/, ja z tymi paskami też nie mogłam się połapać kiedy jest właśnie ten właściwy moment i zrezygnowałam;wiesz-jeśli chcesz mierzyć temp i obserwować cykl, to ja korzystałam z programu komp Karta Obserwacji Cyklu, znajdziesz go na tej stronce: elektroniczne programy
a ja muszę się wziąść za jakieś sprzątanko, bo ostatnio jakiś leń wstrętny mnie dopadł i prania nazbierał się cały kosz-na szczęście ktoś pralkę wymyślił-swoją drogą to zastanawiam się, czemu za to nobla nie dostał, albo jakiejś innej nagrody...

a co do badań, to nie wiem, czy nie najlepiej byłoby poszukać lekarze, który nie powie, że przykro ale zdarza się, tylko skieruje na badania. on będzie konkretniej wiedział, robienie czego i kiedy ma sens
no właśnie, ja też zastanawiam się nad tymi badaniami....słyszałam, że na USG macicy, żeby sprawdzić, czy endometrium się odbudowało, to po pierwszej @ trzeba iść, ale jeszcze w 1szej fazie cyklu, ale zastanawiam się nad badaniami hormonów-szukam, ale nigdzie nie mogę znaleźć info nt kiedy robić

Witam Drogie Panie.
Dołączyłam niestety 1,5 tygodnia temu do grona mam Aniołków, ale z nadzieją na lepsze jutro...

Jeśli można czasem do Was zajrzeć i popisać co na duszy leży ? Będę wdzięczna za przygarnięcie.

Witam Drogie Panie.
Dołączyłam niestety 1,5 tygodnia temu do grona mam Aniołków, ale z nadzieją na lepsze jutro...

Jeśli można czasem do Was zajrzeć i popisać co na duszy leży ? Będę wdzięczna za przygarnięcie.

Lenko, bardzo Ci współczuję:( i zapalam światełko dla Twojej kropeczki(*).ja też jestem tu świeża, ale dziewczyny przyjęły mnie bez dyskusji - bardzo pomagają/już nie raz o tym wspominałam/i póki co nie krzyczą na mnie, jak czasem marudzę;)to forum pomaga stanąć na nogi, bo kto lepiej nas zrozumie...
3maj się Kochana i jeśli chcesz, to pisz, co Ci na sercu leży

Dziękuję Julitko.
Tak właśnie czytałam Was od paru dni i w końcu dziś się odważyłam.
Jak czytam Wasze posty to przynajmniej nie płaczę. Mój mąż nawet nie zbliża się do kompa jak to widzi.
Życie czasem daje takiego kopa, ale teraz muszę się dowiedzieć w jakim celu go dostałam....

a słyszała któraś z Was o tym, że podobno siemię lniane w ładny i naturalny sposób wpływa na odbudowę endometrium???kurdę, ja jestem w stanie każdego sposobu się czepić, tylko nie chcę przedobrzyć...
Lenka ja też długo wahałam się, żeby się odezwać,u mnie minął miesiąc, boli może trochę mniej a może nie mniej tylko jakoś inaczej.na wszystko potrzeba czasu-rany w sercu się goją, ale wiadomo, że nasze Aniołki zawsze w nich pozostaną.jednak, tak jak dziewczyny tu piszą-trzeba żyć dalej-jeszcze tyle przed nami zadań do spełnienia.przecież wyrok nie zapadł nie?spotykamy się tu i jak sama zauważyłaś, niektóre z nas już oczekują znowu swoich pociech:)DAMY RADĘ:)

Ostatnia edycja:
reklama
Lenko, bardzo Ci współczuję:( i zapalam światełko dla Twojej kropeczki(*).ja też jestem tu świeża, ale dziewczyny przyjęły mnie bez dyskusji - bardzo pomagają/już nie raz o tym wspominałam/i póki co nie krzyczą na mnie, jak czasem marudzę;)to forum pomaga stanąć na nogi, bo kto lepiej nas zrozumie...
3maj się Kochana i jeśli chcesz, to pisz, co Ci na sercu leży

Dziewczyny co wy piszecie tu, przeciez my tutaj pomagamy wszystki,zebyscie tylko zawsze mialy takie checi do pogadania. Głowa do góry :-) dacie rade. Światełka dla waszych aniołków [*] napewno wszystkie nasze sa razem teraz :)

A co do dzisiejszego piątku, wiec dzis mam juz 9 tydzien no superaszczo oby tak dalej :), w poniedziałek jak zdąze odebrac wyniki badan to ię do lekarza :)

A i olsniło mnie w jednej sprawie , tak sobie pomyslilam,bo 3 dni przed moim poronieniem lekarz badał mnie usg dopochwowo co mi sie zdaje,ze mogło byc przyczyną poronienia ( przypominam 12tc to był) A wy co myslicie w tym temacie? I wogóle doszłam do wniosku,ze teraz nie zgodze sie juz na takie badanie, tylko usg po brzuchu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry