Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
to jak Cię zacznie przełyk od zgagi boleć to już będzie Ci coś dolegać i ginka będzie zadowolona ;-)
Ale mnie już boli przełyk od zgagi.
Tyle tylko że gin przez przełyk nie bada więc w niczym mi nie pomoże

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to jak Cię zacznie przełyk od zgagi boleć to już będzie Ci coś dolegać i ginka będzie zadowolona ;-)

Aga, ale to też ma swoje plusy, jak coś to możesz ich zwymyślać a i tak nie zrozumieją ;-)Tak jak ja sie tego boje to chyba nikt...Nie mam pojecia jak to jest,nikt nie bedzie do mnie mowil po polsku itd...
No ale powinien całościowo do pacjentki podejść ;-)Ale mnie już boli przełyk od zgagi.
Tyle tylko że gin przez przełyk nie bada więc w niczym mi nie pomoże![]()
Czegoś się dowiedziałaś, czy tylko pobiegałaś sobie?Dzień Bry ....
Wróciłam od lekarza...nalatałam się nabiegałam.....i nasłuchałam.....
Życzę miłego dnia i weekendu
Tak siedzie i czytam i czytam i odejść nie mogę.
Ale muszę obiadek przyszykować dla mojego mąża
i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was
W sumie niczego konkretnego.......Czegoś się dowiedziałaś, czy tylko pobiegałaś sobie?

.Ja nigdzie nie wyłaże tylko na balkoniku sie wietrze jak mam ochote:-)Tak siedzie i czytam i czytam i odejść nie mogę.
Ale muszę obiadek przyszykować dla mojego mąża
i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was