• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Tak siedzie i czytam i czytam i odejść nie mogę.
Ale muszę obiadek przyszykować dla mojego mąża
i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was

lena nie bądź głupiutka!!!skąd taki pomysł.na pewno będą wieczorkiem same dobre wieści!!!kurdę, aż nie wiem jak wytrzymam bo akurat mam dziś wieczorem wychodne.chyba M poproszę, żeby tu śledził rozwój wydarzeń i mnie na bierząco informował

i jedziemy dogina na kontrole po zabiegu. Zobaczymy czy się jeszcze do czegoś nadam.
Ściskam Was

Na pewno się nadasz!!! głowa do góry.nim się obejrzysz przyjdzie pierwszy okres:) a potem juz z gorki.ja przynajmneij mam taka nadzieje.

Aga nic sie nie martw nas tu tyle kciukaski trzyma , że napewno będzie dobrze:tak::tak:
Ewelina co ci ten doktorek powiedział ?

U mnie w bloku jest już przypadek wysokiej gorączki i prawdopodobniw grypy tylko nie wiadomo jeszcze jakiej:szok:.Ja nigdzie nie wyłaże tylko na balkoniku sie wietrze jak mam ochote:-)
Ewelina ,a nie wysyłali cie na gastroskopie?

reklama
Ściskam Was

My kobiety dziwne jesteśmy.
Ja po zabiegu też się bałam czy do czegoś się nadam, ba... mało tego sama sobie wmówiłam że do niczegos ię nie nadaję i nawet ciąży nie potrafię donosić.
Okazało się że jednak do zajścia w ciążę się nadaję.
A więc żeby się zbytnio nie nudzić ... teraz boję się czy z dzidzią wszystko ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry