Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no to sobie jedz na 20sta bo gin chyba hurtowo nie bada![]()
aga a twoje mdlosci to tylko ci dzidziol pokazuje ze go denerwujesz twoimi nerwami i robi ci na zlosc tymi mdlosiciami ;-) wszystko bedzie dobrze :-) mam nadzieje ze jeszcze dzis do nas zajrzysz i zdjecie bobasa wstawisz :-)
Lena, ja miałam najpierw zwolnienie zwykłe tzn 80 %na 28 dni, ale jak się dowiedziałam/już jedną nogą w pracy byłam/, że przysługuje mi 56dni macierzyńskiego, to pomyślałam, że skorzystam-nie czułam się zresztą na siłach żeby wracać i tłumaczyć wszystkim wkoło co się stałoAle Wam zazdroszcze tego testowania...
Powiedzcie mi jak długo byłyście na chorobowym po zabiegu (jeśli miałyście)

Aga, a co z Ciebie taka wielbicielka bólu, że jak nie boli to od razu źle ;-)
Widać co miało się na tą chwilę rozciągnąć i przy okazji poboleć to się rozciągnęło, a teraz sobie w tym lokum dzidziuś spokojnie rośniewidać teraz chwila bez bólu Tobie się należy :-)
to jak Cię zacznie przełyk od zgagi boleć to już będzie Ci coś dolegać i ginka będzie zadowolona ;-)A to chyba przez panią gin w szpitalu gdy robiła mi USG jak zaczęłam plamić to powiedziała że ona nie lubi cieżarnych którym nic nie dolega i nie boli .