• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
adam idzie do pracy na 6sta wiec sie i tak obudze na siku, ale potrzymam do tej 6stej jak juz go nie bedzie bo by mnie udusil jakbym testowala 2 dni przed @ biorac pod uwage 28 dniowy cykl :-), jak wyjda dwie krechy to pojde kupic maly ciuszek i zapakuje w pudeklo i tak mu to dam :-)

lena77 ani sie obejrzysz a ty bedziesz znowu testowac... i jakie to beda emocje :-D

Ale Wam zazdroszcze tego testowania...
Powiedzcie mi jak długo byłyście na chorobowym po zabiegu (jeśli miałyście)

Ja moglam wziac maciezynski ale stwierdzialm,ze to za dlugo i im szybciej wroce do pracy tym bedzie mi latwiej.w pracy nei bylo mnei w sumie 5tyg.bo dwa tyg lezalam w szpitalu z nadzieja,ze wszystko bedzie ok. a po wszsytkim wzielam dwa tyg i przedluzaylam o tydzien.wiec w sumie trzy tygodnie po "porodzie" i wrocilam.

Witajcie kochane. To moje częste siusianie w dzień i w nocy jest chyba spowodowane tym że mogę mieć jakieś zapalenie po zaczęło mnie piec tam na dole i mam gęsty biały śluz jest go sporo:-(:-(. Ale robiłam ostatnio badania moczu i było wszystko dobrze więc już sama nie wiem.jak zwykle coś:-(.

wiec testujemy razem :-)

napisalam do administracji zeby przeniesli nasze dwa wazne watki na sama gore, chodzi o watek o badaniach i o uprawnieniach po poronieniu... zobaczymy co zrobia, mysle ze to wazne zeby one sie nie zgubily mam nadzieje ze nie tylko ja tak mysle ;-)

karola kup sobie masc nagietkowa, ona jest przeciwzapalna i smaruje sie nia wszelkie ranki i miejsca zapalone, zeby zapobiec wlasnie stana zapalnym lub ich sie pozbyc, to naturalna masc wiec mysle ze w ciazy mozna, ale zapytaj na wszelki wypadek w aptece, albo duzo pij kwasnego zeby zakwasic mocz...

Karola mnie tez pieklo i lekarz powiedzial,ze to infekcja.Zapisal tabletki i masc i pomoglo:)
Za to wczoraj znowu trul,ze za malo pije...A pije minimum 1,5 litra dziennie!!!
Nawet w nocy jak ide do kibelka pamietam o piciu i sie napije choc czasem nawet mi sie nie chce...No i po tym mam to wstawanie nocne...Piec czy szesc razy sie budze i zaspana wloke sie do ubikacji...

A Wy kochane testujcie bo zawsze z niecierpliwoscia wypatruje takich super wiadomosci:-)
A z innej beczki to czy nie chce mi ktoras przyjsc posprzatac?hihi.
Mowilam sobie,ze jak skoncze kurs i opieka nad mala zabiore sie za porzadne sprzatanie a tym czasem mam lenia ostatnio...i cos mnie nie opuszcza...
Fakt wlaczylam pralke i zmywarke.ale gdzie reszta-hehe.
No a na koniec listopada stroi sie juz mieszkanie swiatecznymi ozdobami...
Przyniesione z piwnicy sa...To juz cos-hihi

reklama
karola mnie tez pieklo i lekarz powiedzial,ze to infekcja.zapisal tabletki i masc i pomoglo:)
za to wczoraj znowu trul,ze za malo pije...a pije minimum 1,5 litra dziennie!!!
Nawet w nocy jak ide do kibelka pamietam o piciu i sie napije choc czasem nawet mi sie nie chce...no i po tym mam to wstawanie nocne...piec czy szesc razy sie budze i zaspana wloke sie do ubikacji...
agniesia a powiedz jak ci zobaczył że masz zapalenie , robiłaś jakieś badania bo ja robiła moczu ostatnio yzn. Dwa tygodnie temu i były dobre.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry