• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
w aptece dostaniesz, kosztuje ok 13 zł, napisane jest,że należy brać od początku cyklu, czyli od 1szego dnia @, ale ja dowiedziałam się o nim w trakcie i zaczęłam w trakcie @brać.jest na temat tego preparatu bardzo dużo info w necie, to nawet dla swojej "spokojności"sobie poczytaj.tak jak pisałam, większość lekarzy ziołowe środki traktuje z przymrużeniem oka.jak powiedziałam o nim mojej gin to zareagowała-nie pomoże nie zaszkodzi, ale ja wierzę, że pomóg no bo po 2 latach były w końcu 2kreski:)no i ten piękny śluz-nigdy wcześniej takiego nie miałam-jak w książkach piszą;)

problem z lnem jest taki że żeby działał min na śluzik to trzeba pic takiego gluta , który powstanie po zalaniu wodą. Niesty taki glut nei przechodzi mi przez gardło
Powinien być to len mielony odtłuszczony

Mój S POCZUŁ WCZORAJ KOPNIAKI:-D:-D:-D
Po całej akcji jak się rozryczałam bo nie kupił mi wątróbki:eek: nie pytajcie o więcej bo jest to dla mnie niewytłumaczalne:no: położyliśmy się i jak co dzień położył rękę na moim brzucholki -ale do tej pory nie czuł. Po paru moich pytaniach kilka dni temu czy czuje powiedział ze nie i zrobiło mu się smutno -więc jak małe ładowało w brzunio to się nie odzywałam... Nagle S podskoczył, oczy zrobił jak 5 zł a ja na to tylko "no to Twoje dziecko". Skończyło się to leżeniem plackiem przez godzinę żeby poczuł jeszcze 2 kopniaki (i to nic że po tym malec poszedł spać -ręka była na stanowisku) i żebym mogła spokojnie wysłuchać wywodu jak to małe ma po tatusiu silne nogi bo przecież tatus w maratonach i półmaratonach biegał:confused2: i w ogóle ma zamiłowania do sportów:confused2::confused2:::confused2:

Co do siemienia lnianego chcę rozgonić herezję -jest smaczny -szczególnie mielony zalany mlekiem ciepłym i miodem:tak: i działa jeśli się dożo pije -bez wody robi się w jelitach kit i proszę żebyście tego pilnowały bo krzywdę sobie można zrobić -szczególnie w ciąży zatwardzenie to nie dobra sprawa. Więc pić dużo więcej wody i siemię z sokiem lub mlekiem:tak:

Nie mam siły nadrabiać więc jak ktoś streści wszystko to czekam na info na priva:-) pogoda jest piekna więc ruszać dupska na spacer!!!!!

glut nie glut , gluta bede pila jej ale to brzmi ;-) wszystkiego sie juz zaczepie no moze nie wszystiego ale to jest naturalne wiec juz mama mi w niedziele przywiezie zmielony i bede pila. wiem ze to smaku nie ma ale czego sie nie robi ... to tak chyba rano na czczo najlepiej nie??

julitka teraz postanowilam ze nie bee po tym krwawieniu porodowym mierzyc temp bo nie chce jeszcze sobie tam wsadzac termometru zeby infekcji nie dostac jeszcze wszystko za swieze ale jak juz dostane pierwszy okres to z pewnoscia zaczne sie obserwowac i zapisywac wszystko. no i za 2-3 tygodnie kupie sobie ten preparat i zaczne go brac od pierwszego dnia miesiaczki. kurcze juz sie doczekac efektow nie moge .... tylko boje sie zasranych zrostow po lyzeczkowaniu tyle o tym czytalam ze hoho...

Agatko watrobka powiadasz ... ja wczoraj chcialam zabic M za brak czekolady ... a on zamiast wsiasc w samochod i jechac do sklepu .... poszedl spac :no:

Missiiss ja tez balam sie zrostow .... i zadnych komplikacji nie ma ;-)

Witam wszystkie kobietki wczoraj przyszla @ i narazie staranka odlozone ze wzgledu na noge i na leki ktore biore teraz.Po @ musze isc na wizyte do mojego lekarza na usg zeby zobaczyc czy wszystko oki bo staralismy sie juz po utracie dzidzi i nic a roznie po zabiegach robia sie zrosty slyszalam ze rowiez polipy a jak jest polip to w ciaze sie nie zajdzie.Milego dzionka:-)

Po całej akcji jak się rozryczałam bo nie kupił mi wątróbki:eek:

ja wczoraj chcialam zabic M za brak czekolady ... a on zamiast wsiasc w samochod i jechac do sklepu .... poszedl spac :no:

To ja odmieniec jestem, bo swojego mało nie udusiłam, bo się upierał, że muszę spróbować kaszki malinowej, którą się zajadał. A ja jak tylko o niej pomyślałam, to blee :sorry:

Asiu-She, Olu81 co u Was dziewczynki????

Ostatnia edycja:
reklama
13X13 no to przysżły tata cały dumny pewnie dzisiaj:tak:.
A mi M też robił zakupy , i kupił mi kubusia i jogurciki i pomarańcze i jabłuszka i rybke, nawet perfumki , no i dużo warzywek i makaron:-p i sos spaghetti i wogóle dużo dobrych rzeczy , a i nawet batoniki rozpieszcza mnie ten mój M:-)

A co do wody to możecie sie śmiać ,albo szokować mi 6 litrów na góra 3 dni starcza, M mi przywozi takie wielkie butle po 6 litrów z hurtowni bo tam pracuje i ja tyle tej wody przepijam, że w tym tygodniu muszą dowieźć bo brakło im przedwczoraj:zawstydzona/y:i sie śmieją koledzy z mojego M, że karze żonie o samej wodzie żyć:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry