missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
julitka a to w aptece mozna kupic czy gdzie ?? i od kiedy moge zaczac to brac w ogole?? chyba ze o to to musze sie lekaza zapytac a moze po pierwszej @ moge juz brac??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

nie pytajcie o więcej bo jest to dla mnie niewytłumaczalne
położyliśmy się i jak co dzień położył rękę na moim brzucholki -ale do tej pory nie czuł. Po paru moich pytaniach kilka dni temu czy czuje powiedział ze nie i zrobiło mu się smutno -więc jak małe ładowało w brzunio to się nie odzywałam... Nagle S podskoczył, oczy zrobił jak 5 zł a ja na to tylko "no to Twoje dziecko". Skończyło się to leżeniem plackiem przez godzinę żeby poczuł jeszcze 2 kopniaki (i to nic że po tym malec poszedł spać -ręka była na stanowisku) i żebym mogła spokojnie wysłuchać wywodu jak to małe ma po tatusiu silne nogi bo przecież tatus w maratonach i półmaratonach biegał
i w ogóle ma zamiłowania do sportów
:
i działa jeśli się dożo pije -bez wody robi się w jelitach kit i proszę żebyście tego pilnowały bo krzywdę sobie można zrobić -szczególnie w ciąży zatwardzenie to nie dobra sprawa. Więc pić dużo więcej wody i siemię z sokiem lub mlekiem
Po całej akcji jak się rozryczałam bo nie kupił mi wątróbki![]()
ja wczoraj chcialam zabic M za brak czekolady ... a on zamiast wsiasc w samochod i jechac do sklepu .... poszedl spac![]()

.
i sos spaghetti i wogóle dużo dobrych rzeczy , a i nawet batoniki rozpieszcza mnie ten mój M:-)
i sie śmieją koledzy z mojego M, że karze żonie o samej wodzie żyć