• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

wrocilam :)
spokojnych snow karola, niech ci sie przysni twoja kruszynka :-)

julitka wrzucaj tu co tylko chcesz, a staranka zobaczysz jak juz bedzie zgoda to bedziesz sie zastanawiac czy na pewno teraz chcesz sie starac czy jeszcze poczekac itd... czas szybko ucieka

reklama
Julitka okres przyjdzie:) mój przyszedł dziś a aniołeczki straciłam 8.10
:( Ty widzę, że 20go :( wiec masz jesze chwilke i niedlugo sie pojawi. moze razem bedziemy mamusiami w kolejnym roczku;)

dobrej nocki Karolciu!karaluchy do poduchy;)
Ola, ja też czekam/w głowie/na styczeń, ale może jak pani doktor pozwoli to wcześniej dla dyspensę.bardzo bym chciała.może to złe podejście, ale to jest teraz mój główny cel w życiu.
jak głupia specjalnie wyszukuję stron, gdzie piszą dziewczyny, które szybciutko zaciążył po stracie i wszystko dobrze się skończyło, żeby siebie podbudować

Ja myślę, że moze dobrze odczekac ok trzy miesiace choc znam kobitke(majaca trojke dzieci) ktora po poronieniu w 20tyg zaszla w ciaze kolejna 6tyg pozniej.wiec tak jakby w 13miesiacu miala dziecko:)ale ja poczekam do stycznia;)jakos wytrzymam

no i jakie do mamusi podobne
haha
powiedzieliśmy Werci a jej reakcja to "kiedy się urodzi" i "dlaczego muszę tyle czekać"
ale ogólnie super głowe kładła na brzuch ale niestety siostra nie chce z nią gadać

Kasia piekne foteczki , gratuluje jeszcze raz:tak::-).
No dobrze doczekałam się:tak:, ide teraz sie wypluskać i do wyrka wskakuje:-), do jutra dziewczynki.

olu julito przedewszystkim musicie byc na to gotowe psychicznie, czsem sie wydaje ze jestesmy a pozniej strach jest silniejszy od nas i zamiast sie cieszyc z ciazy w myslach juz usmiercamy malenstwa bo ciagle tylko myslimy ze znowu je stracimy.. porobcie badanka i powolutku do dziela..

super kaska ze wercia sie ucieszyla :-) ale masz niecierpliwa core hihi a ostatnim razem tez wiedziala o maluszku, czy nie zdazyliscie jej powiedziec?

do jutra kobietka :-)

ja tez ide do wyrka, poszukam jakiegos ciekawego wzoru do sweterka i bede robic go dalej :-)

reklama
no to expres jesteś:)bo jakby przyszło Ci się metodą kota wypucować, to pewnie dłużej by to zajęło;)
a tak poza...to ja już Wam niemal na słowo wierzę, bo chcę, bo jest tu tyle pozytywnych emocji.ale trochę to jest, jak z Twoim testem-chciałabym, ale się boję.natknęłam się wiesz na jakieś badania amerykańskich naukowców dot tego czy jak kobieta zaraz po poronieniu zachodzi w ciążę /przy kryterium, że strata dziecka nie była spowodowana żadnym czynnikiem chorobowym/, to czy jest większe ryzyko ponownej straty, niż u tej, która odczeka te przyjęte 3-6 m-cy i wyniki nie ukrywam bardzo mnie podbudowały, bo okazało się, że nie miało to wpływu na przebieg ciąży i zdrowie dzidziusia po urodzeniu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry