• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Leże....bo skoro juz jestem w domku to moge odpoczywać....

a pisze mniej...bo nie chcę Was ugnębiać....przed wizytą u gina....dopiero jak się uspokoje to Was zacznę moim szczęściem zarażać.....

Buziaki

oj karola widze ze hormonki ci sie daja we znaki, bo strasznie marudna sie zrobilas :-p:-p tak co jutro tu znami popiszesz i sie wzajemnie posmiejemy z twoich narzekan ;-) zeby ci oczywiscie humorek poprawic :-)
tak w ogle to sobie zobacz filmiki o tych kotach i papudze :-)

reklama
no właśnie, u mnie na razie ta złość jest najgorsza i nie wiem jak sie jej pozbyć
dawaj Patka te stronki o szydełkowaniu, kiedyś umiałam, ale to stare czasy
w ogóle to myślałam o robieniu na drutach-chętnie bym sobie sprawiła jakiś wymarzony szaliczek, bo oczywiście, takiego jak sobie wymyśliłam, to jeszcze w Chinach nie wyprodukowali;)
Karolcia, a my przecież doskonale znamy temat wizyt u gina więc może nas tu chyba swobodnie i bez wyrzutów pognębić :)*

Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszki

jakbym miala wiecej czasu to sama bym cie nauczyla, tymbardziej ze podstawy pewnie bedziesz pamietac :-)

wzorki sobie poszukaj w googlach lub na fotosik.pl tam ich jest dosyc duzo :-)
dzięki dzięki, najpierw muszę sobie "sprzęcik" odgrzebać, bo po przeprowadzce wiele rzeczy jakoś dziwnie przepadło, boję się tylko reakcji męża, czy mi moherowego nie kupi, jak zobaczy, że z szydełkiem walczę;)a ten kot to jakiś napaleniec?:P

na szydelku jest latwiej, bo masz jedno oczko do upilnowania i jak ci ucieknie to nie musisz szybko lapac nastepnych :-) a w drutach to czasem tych oczek jest duzo i jak jedno ci ucieknie i nie zauwazysz to dosyc duzo procia potem, ja robie tylko na szydelku.. moj maz sie juz przyzwyczail ze ciagle cos czaruje na szydelku :-) i mu sie podobaja moje koronkowe bluzeczki bo widac przez nie wszystko :-D a w sukience szydelkowej mam zakas chodzenia bo raz jakis pan w kawiarni jak mnie zobaczyl to tak sie obracal ze spadl z krzesla no i od tej pory sukienka w szafie wisi :-D

a kot sie gapi bo chyba nie rozumi jak to mozna wody uzywac od mycia sie a nie swojego jezyka... :-) dobra ide plusk, wroce za pare minutek :-)

na szydelku jest latwiej, bo masz jedno oczko do upilnowania i jak ci ucieknie to nie musisz szybko lapac nastepnych :-) a w drutach to czasem tych oczek jest duzo i jak jedno ci ucieknie i nie zauwazysz to dosyc duzo procia potem, ja robie tylko na szydelku.. moj maz sie juz przyzwyczail ze ciagle cos czaruje na szydelku :-) i mu sie podobaja moje koronkowe bluzeczki bo widac przez nie wszystko :-D a w sukience szydelkowej mam zakas chodzenia bo raz jakis pan w kawiarni jak mnie zobaczyl to tak sie obracal ze spadl z krzesla no i od tej pory sukienka w szafie wisi :-D

a kot sie gapi bo chyba nie rozumi jak to mozna wody uzywac od mycia sie a nie swojego jezyka... :-) dobra ide plusk, wroce za pare minutek :-)
kurdę to może jakąś sex koszulkę nocną dla małża/jest to jakaś myśl/,ale szaliczek to chyba nic trudnego.to miłego nurkowania.a ja znalazłam taki pozytywny wierszyk dla naszych "czekających w kolejce"dzieciaczków.nie są same od początku i prócz nas, jest ktoś, kto się o nie troszczy:

Sekret Anioła Stróża

Zanim dzieci się urodzą,
w Bożym blasku sobie brodzą,
przykrywają się chmurkami,
rozrabiają z aniołkami...
Święty Piotr się z nimi bawi,
a Bóg Ojciec błogosławi.
Gdy z tęsknoty drży już ziemia,
wołają - do zobaczenia!
I skaczą przez nieba progi.
Hej smyki! Szczęśliwej drogi!
Na każdego anioł czeka,
szepcząc: będę miał...człowieka,
malutkiego, bezradnego...
O! Już jest! Witaj kolego!
Coś wymyślić prędko trzeba,
by nie uciekł mi do nieba,
więc zapomnij mój kochany
tamte łąki i polany.
Zapomniałeś? Znakomicie!
No to teraz - ciesz się życiem!
Gdyby ci się zaś przyśniło
jak tam w górze było miło,
to pamiętaj - ani słowa!
Jak umowa - to umowa...
Po tych słowach Anioł Boży
lekko palec swój położył
na usteczkach niemowlaka.
Jeśli kto się zna na znakach
już rozwiązał sekret cały:
skąd pod nosem dołek mały.
Dziewczyny tylko dajcie mi znać, bo może to nie miejsce na taką poezję, a ja mam tyle to "wylania" z siebie, że wszystko nie wzrusza:)

reklama
dobrej nocki Karolciu!karaluchy do poduchy;)
Ola, ja też czekam/w głowie/na styczeń, ale może jak pani doktor pozwoli to wcześniej dla dyspensę.bardzo bym chciała.może to złe podejście, ale to jest teraz mój główny cel w życiu.
jak głupia specjalnie wyszukuję stron, gdzie piszą dziewczyny, które szybciutko zaciążył po stracie i wszystko dobrze się skończyło, żeby siebie podbudować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry