• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
WITAJCIE KOCHANE. JA SOBIE ODPOCZYWAM I SIĘ KURUJE LEKAMI TEŻ MAM PROBLEMY Z ZAŚNIĘCIEM A RANO PROBLEMY ZE WSTANIEM:wściekła/y::wściekła/y:.I JESZCZE SIKANIE CO CHWILE MASAKRA
A CO DO KUPOWANIA UBRANEK WCZEŚNIEJ TO JA JESTEM BARDZO OSTROŻNA I DOPIERO ZAJMIEMY SIĘ TYM W LUTYM JAK JUŻ BĘDZIE ZROBIONY POKOIK DLA DZIDZI A JA BĘDĘ W 7 MIESIĄCU WIĘC JUŻ CHYBA WTEDY TRZEBA POWOLUTKU ZACZĄĆ ZAKUPY:-):-) I JUŻ SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ:-):-).

Cześć Laseczkom!
ja widzę, że tu jakieś zakupowe tematy...:)a tu wyprzedaże się zbliżają:)ja się przyznam, że jak byłam w ciąży to miałam niezłego świra, jeśli chodzi o dziecięce gadżety, ale nie kupowałam niczego właśnie nie z przesądu, tylko żeby w razie wu nie było mi jeszcze bardziej smutno-ale i tak było, wystarczył fakt, że pomalowaliśmy już pokój dla naszego maluszka:(nie mniej jednak przecież i tak się przyda:)
smacznego niedzielnego obiadku Wszystkim...a my DALIŚMY SIĘ ZAPROSIĆ do rodziców, więc gotowanie mam z grzywki
Karola, a luty tuż tuż-zleci jak z bicza strzelił:)

A ja właśnie wynalazłam fajne ramki na zdjęcia z gliną. W środku miejsce na zdjęcie dzidzi, a po okach miejsce na odcisk stópki i dłoni maluszka. Wydaje mi się to fajnym prezentem dla babć.

Ostatnia edycja:
Co do zakupow to tez sie balam...W poprzedniej ciazy na poczatku kupilam dwie pary spodenek...
W tej nie kupowalam na samym poczatku nic...Dopiero chyba w 5 miesiacu wozek i jeszcze mialam okropne wyrzuty...

Aga pisalas,ze pewnie mama kupuje i chomikuje...Z tm to sie zgadzam bo moja kupuje co chwila cos i przez kamerke na skypie mi pokazuje-hhihi.
Agusiu moja chomikuje ale mi nie pokazuje bo wie że się boję.
Choć nie ukrywam że ja sama już zaczynam oglądać ciuszki i gadżety. może dlatego że już przeszedł mi ten czas w którym się najbardziej bałam, czyli 6 tycień ciąży w którym traciłam fasolkę. Wózki na necie też oglądałam ale jak mój P zobaczył cenę to mu się słabo zrobiło i stwierdził że za taką kwotę można używany samochód kupić :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry