Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kasia super ze wszystko ok
ej mam pytanie do was. czy jak miala ktoras wylyzeczkowanie to miala znieczulenie?? bo ja w 23 tygodniu nie mialam a bolalo jak jasna choleraa czytalam na necie ze to sie w znieczuleniu robi...
ja Kochana miałam narkozę w 21tyg-moja pani doktor zastrzegła już rano, że mam być na czczo, bo będzie narkoza.serdecznie Ci współczuję!kasia super ze wszystko ok
ej mam pytanie do was. czy jak miala ktoras wylyzeczkowanie to miala znieczulenie?? bo ja w 23 tygodniu nie mialam a bolalo jak jasna choleraa czytalam na necie ze to sie w znieczuleniu robi...
.Ja miałam zabieg robiony pod narkozą i inaczej sobie tego nie wyobrażam
.
,zorientowała sie ze jak płacze to biore ja na rączki wiec wyla na całe gardło jak tylko do łużeczka trafiała.Trudno popłakała i zasneła u siebie.
.