• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

nie drugiej jeszcze nie dostałam, właśnie czekam powinna przyjść za 2 dni.
Ja po zabiegu w ogólne nie plamiłam i czułam sie dobrze.
Ty jesteś dopiero 2 tyg po ale myślę, że za kolejne 2 tyg. i Ty dostaniesz @. Pewnie czekasz na nią jak na zbawienie.Ja też tak miałam. Dziwne co?

reklama
kurcze zmartwilyscie mnie :-( a ja myslalam ze to najlepszy szpital i sie przejechalam... bolalo mnie lyzeczkowanie jak cholera wpewnym momencie mialam jakies zacmienie ale dalam rade to chyba moj najwiekszy chrzest bojowy w zyciu :-(a nikt o narkozie nawet nie wspomnil podejrzewam ze chodzilo o oszczednosc

nie wiem ... ale ja myslalam ze umre jak mnie lyzeczkowal ten lekarz... bo bolalo gorzej niz te wszystkie skurcze przyktorych olakalam 5 godzin ponad... ja juz sie wszystkiego dowiem i jak cos bedzie nie tak to poprostu zabije ich tam wszystkich

Ja jutro mam ciężki dzień. Moja mama wraca po trzech miesiącach z Irlandii od brata gdzie pilnowała jego 8 miesięcznej córci. A ja 2 tygodnie po jej wyjeździe zaszłam w ciąże i 2 tygodnie przed jej powrotem ją straciłam. Jak jej mówiłam że jestem w ciąży to się popłakała i powiedziała że już myslała że już tego nie usłyszy... No i masz Ci los, co z tego że usłyszała. Jutro będziemy pewnie razem płakać i na nowo to przeżywać...

missiiss szczerze wspłczuję. Mnie w sumie tez nikt o narkozę nie pytał ale dzięki Bogu ją dostałam. Z resztą przez bardzo długi czas nie mogli mnie wybudzić i chyba musiałam gadać od rzeczy po później położne jak do mnie zaglądały czy wszystko ok to tylko dziwnie się uśmiechały. :-)
lenka ja bałam sie powrotu do pracy, bałam się pytań, spojrzeń itp. ale wcale nie było tak źle. I rzeczywiście mi się nie chciało wracać bo ja byłam na zwolnieniu od razu jak sie dowiedziałam, że jestem w ciąży. Bo tak jak juz pisałam wcześniej od samego początku było źle. Jutro minie dokładnie 2 miesiące. Niestety ale wspomnienie wracają.

lenka to dobrze, że sobie popłaczecie czasami płacz to najlepsze lekarstwo.
Ale wierzę, że już kiedyś znowu sie popłaczecie ale zupełnie z innego powodu- no chyba wiesz jakiego. Będzie dobrze:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry