• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie dziewczyny!!!!
Czytałam Wasze historie o zabiegach i jestem wstrząśnięta - dla mnie zabieg był straszny a miałam przeprowadzony w narkozie - nie wyobrażam nawet sobie co mogłyście przeżywać - przytulam Was mocno i trzeba walczyć z takimi rzeźnikami!!!

Dzisiaj mam okropne samopoczucie - straszne nudności mi doskwierają i do tego w pracy wszyscy mnie denerwują - czym sobie radzicie na mdłości w pracy!!????

reklama
Witam .

:szok:I powiem Wam że jestem w ciżkim szoku ze tak okrutnie Was potraktowano .PATI masz racje ze takich rzezników nalezy gdzies zgłosci a najlepiej publicznie zlinczowac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

BATA idzi na USG jezeli nie jestes pewna czy ciąza nadal jest.Tutaj na forum dziewczyny mawiają ze nadzieja umiera ostatnia ,wiec dopuki jest iskierka nadzieii to nie poddawaj sie.Słyszałam o przypadkach gdzie dziewczyny były wysyłane na zabieg przez swoich ginekologów a w szpitalu kazali czekac ,czasami okazywało sie ze ciąza jest i rozwija sie zdrowo.Wniosek z tego taki ze czasami dzidzia potrzebuje wiecej czasu zeby sie poakazc.WALCZ.

Cos jeszcze miałam napisac i zapomnałam :-D.
Buziole.

Witam Cie serdecznie Pati i jest mi bardzo przykro jak czytam to co napisałas głowa do góry wszystko bedzie dobrze pszepraszam zadne słowa nie sa w stanie Cię teraz pocieszyc ja jestm w pdoobnej sytuacji u mojego dzidziusia brak tetna ;( całuje mocno i Cie pozdrawiam ..

nie rozumie twojego posta... co ja napisalam takiego ze ci przykro i ze mam miec glowe do gory????

a moze my sie znamy???? nic nie rozumie

swiatelko dla twojego aniolka (*) :-( przykro mi ze tez cie to spotkalo:-(

Moja szwagierka też miała przebój poszła do pani ginekolog bo zatrzymała jej sie miesiączka była już wtedy w 3 miesiącu tylko, że miała takie 3 dniowe plamienia w czasie @ i myślała że to @.
No i dostała skierowanie na badania do szpitala nic nie podejrzewając rozczytać sie nie mogła i pojechała a tam lekarz patrzy na nią i mówi martwa ciąża do usunięca ona w płacz ,a lekarz niech pani poczeka to zbadamy , i co?
i wzorowa ciąża 3 miesiąc zdrowa i żywa i teraz ma 7 latek dziewczyna:tak:

kobietka ale do szpitala mozesz jechac gdzie chcesz, niekoniecznie do tego pod ktory niby nalezysz bo jest najblizej... ja np teraz bylam w szpitalu w rudzie slaskiej a to jest 50km od zor... w zorach to o szpitalu tez chodza legendy w rodzinie mamy przyklady tego "pasciarstwa"
ja naprawde na waszym miejscu dawno bylabym w sadzie, tymbardziej ze mogli sie pewnie przyczynic do smierci dziecka twojej siostry wiec stworzyli zagrozenie zycia, zamiast odwrotnie "walczyc o nie"

Dzisiaj mam okropne samopoczucie - straszne nudności mi doskwierają i do tego w pracy wszyscy mnie denerwują - czym sobie radzicie na mdłości w pracy!!????

Wiesz mi pomaga to pieczywko ryzowe chrupkie i tylko to :-)

W sumie racja no ja mam szpitale następne 20 km stąd tylko wiesz co tam mówią?do swojej miejscowości prosze jechać bo nie ma miejsc:no:, ratuje mnie tylko mój gin on leczy w świetnym szpitalu naokoło las cisza spokuj, tylko wtedy go nie miałam jeszcze ratował mnie tylko ten szpital.

dziewczyny :-) moja @ wygląda jakby chciała sie kończyć chyba polece do gina mojej kumpeli jutro ona też idzie bo ma dwie kreseczki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry