Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Wiesz lady, ja się właśnie zastanawiałam czy jak lekarz powie że już można to ja będę taka odważana. Są dziewczyny które zachodzą w zdrową ciąże po pierwszej @ i to chyba tak naprawdę nie zależy od ilości @ tylko od tego czy to dziecię ma być czy nie. Poza tym nie wiadomo czy od razu zajdziesz. Te decyzję musisz podjąć sama ale ja Ci zazdroszczę tego momentu że już wiesz że jest ok i tylko psycha Cię powstrzymuje. A robiłaś jakieś badania czy nie?
Witam dziewczynkiCześc dziewczyny....
Przywitam się i idę troszkę poogarniać mieszkanie...bo się troszkę zapuściłam...niby w domku siedzę, a nic nie robię, aż mi głupio przed Z, bo przychodzi z pracy i jeszcze sprząta....
Czuje się dobrze...tylko mnie sikanie w nocy męczy....ale przynajmniej dzięki temu wiem, że jest dobrze....przy tamtej ciazy tak nie sikałam często...bo chyba nie powiększało mi się tam wszytsko tak jak trzeba...więc teraz cieszę się z każdej nocnej pobudki...
Pytanie do ciężerówek.....
czy brzuch to ma pobolewać tak jak przy @, bo mnie właśnie tak czasami boli...nie ciągnie, nie kłuje...tylko boli jakbym miała zaraz dostać @....?
Buziaki....
Kaśka, Karola......przytulam Was mocno.....
Kobietka....byłaś u lekarza....to w końcu @?
Pati...co z Twoim testem?
Newfie...dlaczego od nas uciekłaś?
Motyl...ale masz dziewczyne w domu...wymagająca...i dobrze!
Just, She, Kasikz, Aga, Agatka, Anetka,Koti, Aniołki, Wiolka, Lena, Lady...i wszytskie niewymienione pozdrawiam....!![]()