Witam was ja wczoraj zrobiłam dobrego kurczaczka , Vjolka ja też lubie takie zapiekanki

no więc tak: cebulke posiekać i zeszklić na oleju, dodać startą marchew, filet z piersi kurczaka pokoroić w kostke i dodać do cebuli oraz marchwi, doprawić smakomykiem i pieprzem, zrumienić, dodać śmietane kremówke dusić przez 5 minet

pod przykryciem , ugotować makaron i gotowe mój M zachwalał bardzo

sory ,że siem chwale mi też smakowało
13X13 no to jej powiedziałaś:-), no czasem tak jest ,że jakaś kobitka ,która naprawde potrzebuje pomocy nie może zostać zbadana bo inna ,która faktycznie mogłaby zaczekać akurat jest badana

segregacja powinna być jak na filmach amełykańskich;-) pomagają najbardziej potrzebującym,a u nas to jest tak : scena ze szpitala kiedy byłam odwiedzającą:
Kobieta mówi do lekarza na korytarzu panie doktorze chyba zaczynam krwawić
a on na to : 'a pani myśli ,że nie mamy co robić tylko każdą krwawiącą kobiete oglądać , mam teraz ważny zabieg
10 minut później poszłam z ciocią do stołówki ,a tam kto ? ten lekarz
No dziewczynki ja już mam zupke gotująca sie i już niedługo będe sie lenić
Aleście tu seksowały wczoraj , mojemu M to bez różnicy czy @ jest czy nie i mnie zawsze namawia , ale ja nie lubie jakoś mnie to brzydzi i odpycha ,a jak już jestem pod koniec @ to sie pyta w kółko czy jeszcze kapie czy już nie

, wogóle jest milutki i przesłodki ,a jak jest już po wszystkim to wszystko wraca do ,że tak powiem normy, pilot telewizor , piłka nożna na komputerze nieraz to mi potrafi na pół dnia laptopa zablokować bo musi ważny mecz wygrać.