• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witam dziewczyny chciałam wam podziękować jakoś wracam do siebie dzięki wam trochę mi lżej na sercu zaczynam sie cieszyć ze jadę na wczasy już w sobotę i ze czas szybko ucieka i znowu za niedługo zaczniemy starania o fasolkę i jakoś będzie mam jeszcze prośbę jak długo mogę plamic po poronieniu pozdrawiam was wszystkie serdecznie

reklama
betty witam cie serdecznie i przytulam mocno:-) szkoda ze na tym forum, odnosnie plamien to musze ci powiedziec ze jest roznie niektore z nas plamily krotko ja prawie 4 tygodnie az do @ a terz skonczyla mi sie pierwsza @ i dalej plamie wiec nie wiem jak to jest chyba u kazdej z nas indywidualenie

Mirka ja w ten temat za bardzo nie wnikałam więc nie znam szczegółów, ale może masz racje że tak było
Ja jednak uważam że to jej życie i jej sumienie a z tym idąca jej decyzja o usunięciu
Każda z nas ma prawo do decydowania o własnym życiu więc nie mieszam się w to co ona zrobiła ani nie pochwalam ani nie potępiam jej decyzji

Ja to cos nie bardzo wiem o co chodzi z ta dziewczyna ale mam takie zdanie jak Dilajla przykre jest to ze kobiety robia takie rzeczy:szok: ale tak jest było i bedzie:-( ale chyba kazdy powinien rozwazyc to w swoim własnym sumieniu czytałam kiedys duzo na temat psychiki kobiet ktore poddały sie aborcji i powiem wam nic wesołego wiele z nich pozniej juz nigdy nie wraca do rownowagi psychicznej

reklama
Ja słuchałam też kilka reportaży o tej 14-latce i uważam że poniekąd to ona była namawiana nawet przez własną matkę na tą aborcje.
A po za tym czy oni wszyscy pomyśleli o skutkach jakie może mieć ta aborcja w przyszłości?!!!
I jak będzie się ona kiedyś czuła z Tą Myślą , czy będzie umiała sobie poradzić z tym wszystkim jak dorośnie do pewnych spraw.
Ale w końcu to ich życie i ich sprawa ale żeby Oni kiedyś nie płakali z tego powodu.
A jak nie chciała(eli) wychowywać tego dziecka to mogli je oddać do adopcji. Napewno by je ktoś pokochał jak własne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry