co do tej dziewczyny to pozostawiam bez komentarza! tez miałam kiedys 14 lat i pstro w głowie! ale tez rodziców którzy jakos mnie wychowali , co ona moze wiedziec o konsekwencjach!
dla mnie to jeszcze dziecko!
słuchajcie mój brat ma 17 lat, w sumie to dopiero w grudniu skonczy wiec ma 16, jakis czas temu miał dziewczyny(lovelas z niego straszny), zakochany strasznie(poraz setny chyba), i któregos razu na gadu gadu do mnie pisze załaamny ze jego dziewczyna go rzuciła, ja sie pytam dlaczego, długo nie chciał sie przyznac az w koncu powiedzial ze zranił ją słowami, bo powierzyła mu tajemnice a on jej później dogadał, wiecie co było tą tajemnicą?? to że ona jest biseksualna!!!!!!!
dzieczyna lat 16!!! ha i zeby bylo lepiej to juz próbowała z chlopakiem i z dziewczyną! to jest szok! rozumiem ze mogła mieć ciagotki do dziewczyn, ze czuła ze moze jest bi ale ona juz miała to wypróbowane!!
na szczęście mój brat jeszcze nie dorósł chyba so seksu!! Boże mam nadzieje! gdzie tam mój mały braciszek!!! nie potrafie sobie wyobrazic, dopiero co mu pieluchy zmieniałam! heheh