• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hejka laseczki:-) a u nas znowu bedzie dzisiaj Sahara :baffled: wczpraj to nie było czym oddychac nawet normalnie masakra!!

Syla nie robiłam tego badanka niewiem zapytam lekarza ale skoro ono dotycza nawracajacych poronien to pewnie mi powie zeby nie robic a ja juz sie pogubiłam z tymi badaniami ktore robic ktore nie zeby tez znowu nie popasc w jakas paranoje troszke mnie to wszystlo przeraza

hej mała, z tego co czytałam to te przeciwciała są odpowiedzialne za nawykowe poronienia i za obumarcie płodu..
ja chyba je zrobie, z tego co wyczytałam to 45zł to kosztuje bo pewnie na NFZ nie mam co liczyc! ale spytam lekarza bo ide w piątek!

W sumie to mozna zrobic bo to zadne pieniadze a głowa bedzie spokojna ja miałam isc jutro do lekarza ale juz poczekam az skonczy sie @ ale cos czuje ze to jeszcze potrawa pare dni przedtem miałam gora 4 dni a teraz zobaczymy mam nadzieje ze przy nastepnej wszystko wroci do normy:tak:

syla...mnie komplet badan zespolu antyfosfolipidowego kosztował prawie 600 zł! Antyfosfolipiny igg igm razem 240 zł, przeciw beta 2 glikorpoteinowe 240zł, APTT i to drugie-nie pamietam nazwy- chyba 100 albo 110 zł...nie wiem skad masz ze 45 zl?

witam Wczoraj odebrałam wynik histopatalogiczny a w piatek ide do gin zobaczymy co powie
ja tez czytałam ze badanie na zespół antyfosfolipidowy jest drogi ja robie na NFZ

mordoklejko-weszłam na strone kliniki promienistej i tam jest cennik wszystkich badan i jest 45 zł za przeciwciała antyfosfolipidowe, widocznie to nie całośc, pewnie jakis jeden wskaźnik bo skoro ty robiłas to wiesz najlepiej, jestes naszą ekspertką od badań:-) no ale zmartwiłas mnie tymi cenami! masakra! nic dziwnego ze lekarze nie zlecają tych badan! dopiero po 2 czy 3 poronieniu!
kurde i kogo na to stac! szok

ja robiłam badania w certusie i w diagnostyku....i niestety tyle płacilam...

a z tą ekspertka to nie przesadzaj:-D....sama nie wiem o co w tym chodzi, po prostu jak głupie ciele chodziłam na wszystkie zalecane badania i tyle....

reklama
ja juz sama nie wiem co myslec, te plamienia u mnie przemienily sie w okres, brzuch mnie boli, leje sie ze mnie, a to dopiero 16 dni od ostatniego.u gin bylam tydzien temu i mowil ze wszystko dobrze oprocz tej torbieli. zadzwonie dzis do niego i sie wypytam, moze na wizyte sie umowie. wszystko u mnie sie rozregulowalo.
Jesli chodzi o wakacje to ja w zeszlym roku we wrzesniu bylam w Rzymie, bylo cudownie.Byl to nasza podroz poslubna, połączona z mszą u Papieza dla młodych małżeństw. Mój wujek pracuje w sekcji polskiej w Watykanie i załatwił nam wejscie na tą msze. Przezycia były niesamowite. W tym roku mamy zamiar pojechać do Grecji oczywiscie z last minute, bo zawsze to taniej wychodzi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry